DF: DPS montira istraživanja

Autor:

DPS zajedno sa jednom “opozicionom” ekipom, montiraju ispitivanja javnog mnjenja i podižu one opozicione političare koje je gradonačelnik Slavoljub Stijepović porazio na prošlim lokalnim izborima u Glavnom gradu, ocijenjeno je iz DF-a.

0
A- A A+

  Funcioner DF-a, Marko Kovačević, kazao je ih ni najmanje ne iznenađuje što DPS) grčevito brani Stijepovića.

Kovačević je ocijenio da je Stijepović jedan od vodećih ljudi režima, a rezultati koje je postigao na ranijim izborima kao i spremnost na radnje o kojima su iz DF-a u subotu govorili preporučuju ga za najvažnije funkcije u toj stranci.

"Sad bi bilo pošteno i da DPS otkrije svoju namjeru da je on planiran da bude kandidat te stranke na predstojećim predjedničkim izborima", naveo je Kovačević u saopštenju.

On tvrdi da je DPS zajedno sa jednom “opozicionom” ekipom, koristeći usluge agenta provokatora Miloša Bešića, montiraju ispitivanja javnog mnjenja i dječački naivno podižu u opoziciji baš one političare koje je Stijepović ubjedljivo porazio na prošlim lokalnim izborima u Podgorici.

"Nije slučajno da se baš na tim ispitivanjima provjeravaju i favorizuju imena onih koje je Stijepović porazio u direktnom sučeljavanju, a da tamo nema mjerenja podrške građana Slavoljubu Stijepoviću", ocijenio je Kovačević.

Na tim izborima, kako je podsjetio, Stijepović je sam pobijedio Aleksu Bečića, Miodraga Lekića i (Ranko) Krivokapićevog Bogojevića.

Prema riječima Kovačevića, nijedan od poraženih nije osporio pobjedu Stijepovića, a koliko je on bio dominantan svjedoče i snimci sa proslave trećeplasiranog Alekse Bečića.

"Iako je on dobio gotovo četiri puta manje glasova od Slavoljuba Stijepovića, cijeneći i shvatajući Stijepovićev značaj i ugled, on je zajedno sa kreativnim timom Demokrata rezao tortu i slavio dan kada je mogao da učestvuje u političkoj utakmici sa političkom legendom DPS Podgorice - Slavoljubom Migom Stijepovićem", naveo je Kovačević.

Kako je rekao "uprtiti se u tako velike gaće" i stati rame uz rame pored Slavoljuba Stijepovića je bio veliki dan u životu ovog mladog i talentovanog političara.

DF je, kako je saopštio Kovačević, prozreo namjeru DPS da nekog od starih pacijenata – gubitnika u mjerenjima sa Stijepovićem proguraju za kandidata opozicije, a da potom oni iznenada kandiduju Stijepovića kako bi ih on ubjedljivo porazio.

"Zato se zalažemo za provjereni opozicioni koncept nestranačkog kandidata iza koga treba da stane cijela opozicija u Crnoj Gori. Taj koncept garantuje uspjeh pod uslovom da kandidat ima vrline lidera i dovoljno hrabrosti da odbrani vlastitu pobjedu", rekao je Kovačević.

Sve vijesti