Kako da sačuvate kontakte na telefonu zauvijek

Koristite ovu zgodnu aplikaciju kako bite čuvali i na novi uređaj lako prenijeli sve svoje kontakte.

0
A- A A+
Ilustracija. Foto: MONDO portal / Marko Čavić Ilustracija.

Ako često mijenjate telefone ili jednostavno želite da budete sigurni da su vaši kontakti uvijek ažurni, sređeni i na jednom mjestu, onda je Google Contacts aplikacija za vas.

Za razliku og GMail naloga, Google Contacts služi isključivo za brigu o kontaktima, njihovu (non-stop) sinhronizaciju, brisanje duplikata i spajanje, automatsko popunjavanje nedostajućih podataka sa dostupnim podacima u telefonu (mejlovi i brojevi istih osoba, koji su „raspareni“ biće vam predloženi za „uparivanje), ali prvenstveno za čuvanje kontakata na sigurnom mjestu. Aplikacija čini kontakte non-stop dostupnim, na bilo kom uređaju na kojem koristite Google Contacts aplikaciju i nema vezivanja za memoriju telefona ili SIM karticu.

Aplikacija Google Contacts se lako koristi - instalirajte je, omogućite sinhronizaciju nakon upisivanja Google naloga i pustite aplikaciju da napravi rezervne kopije kontakata, pronađe duplikate, spari rasparene kontakte i da vam druge predloge.

MONDO MobIT

Aplikacija za Android radi na Lollipop i starijim uređajima, trenutno je ocijenjena ocjenom 4.2 na osnovu 21.000 recenzija. Dobra stvar je što Google Contacts možete da uređujete i na računaru, a korišćenje je besplatno i praktično neograničeno - u kontakte možete dodavati veliki broj podataka, adresa, mejlova, brojeva, podsjetnika i napomena.

Google Contacts za Android možete da preuzmete sa Play Store adrese, a iOS korisnici mogu da pogledaju na koji način da sinhronizuju svoj Google i iCloud nalog tako da im svi kontakti uvijek budu dostupni na jednom mjestu.

Sve vijesti