Ovakvim muškarcima je teško odoljeti

Autor:

Izgleda da ipak postoji "tip" muškarca na koji su žene većinom slabe.

3
A- A A+

Svi mi imamo "tip" na koji "padamo", hteli to da priznamo ili ne. Visoki, tamnokosi i zgodni, aristokratski blijedi, pavokosi, ledenog pogleda, dobri momci, loši momci... Ko će ženama ugoditi. Ali, nedavno sprovedena anketa pokazala je da je određeni tip muškaraca naročito privlačan pripadnicama ljepšeg pola.

Istraživanje sprovedeno preko jedne aplikacije za upoznavanje pokazalo je da su žene generalno "slabe" na muškarce sa tetovažama. Ispostavilo se da čak 64 odsto žena voli istetovirane muškarce, dok djevojke sa tetovažama privlače skrominih 39 odsto muškaraca.

Dobijeni podaci začudili su i organizatore ankete: "Vrlo smo iznenađeni ovim podacima, ali se zasita ispostavilo da većina naših korisnika voli da vidi diskretnu, dobro urađenu tetovažu na potencijalnom partneru", kažu iz kompanije koja stoji iza ove aplikacije za upoznavanje.

Ljude vjerovatno privlače tetovaže zato što osobu čine na neki način jedinstvenom, i ukazuju na to da se radi o nekome ko je otvorenog uma i slobodnog duha, što su sve kvaliteti koje se nadamo da ćemo naći kod potencijalnog partnera.


Sve vijesti