Dnevni horoskop za 25. 9. 2017.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 25. 9. 2017.

Dnevni horoskop za 25. 9. 2017. Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ovan

Danas je sve svima hitno. Ubrzajte se. Neka vam prepreke ne budu izgovor već motivacija. Svi na poslu će biti zadovoljni Vašim učinkom.

Bik

Danas bi trebalo da se zapitate da li ste na pravom putu i da li ste zadovoljni. Ako niste, sada je vrijeme da preduzmete nešto po tom pitanju. Pitajte druge za pomoć, ne morate sve sami da radite na poslu.

Blizanci

Danas dosta razmišljate o bitnim odlukama koje treba da donesete. Neodlučni ste. Suočeni ste sa izazovima na radnom mjestu, budite ambiciozni.

Rak

Imate višak energije. Lijepo se osjećate. Danas je dan za kompromise i dogovore. Bavite se nekom aktivnošću, vrijeme je da brinete o svom izgledu.

Lav

Ne ide sve onako kako ste zamislili i razočarani ste ishodom posla. Ne možete da kontrolišete baš sve. Nastavite dalje kao da se ništa nije desilo i pazite na rokove. Vodite računa o svom zdravlju.

Djevica

Pričljiviji ste nego obično. Imate povećanu potrebu za druženjem i novim kontaktima. Danas je dan za zabavu. Provedite više vremena u prirodu.

Vaga

Danas je moguće zanimljivo poznanstvo. Strastveni ste i skloni flertu. Možete imati neku posjetu gostiju, a možete ići u posjetu nekim bliskim ljudima.

Škorpija

Imate potrebu da putujete, da idete na neko novo mjesto, da doživite neko novo iskustvo. Radoznali ste. Dobićete neku vijest o nekoj osobi iz prošlosti koja će Vas iznenaditi.

Strijelac

Prilično ste okrenuti ka sebi. Danas bi trebalo da započnete tu dijetu o kojoj stalno razmišljate. Moguć je priliv novca i poslom ste izuzetno zadovoljni.

Jarac

Posvetite se stvarima koje stalno zapostavljate. Idite na masažu, posjetite zubara. Mogući su problemi sa leđima. Nemojte se preforsirati na poslu.

Vodolija

Danas Vam sve ide od ruke. Dobro ste raspoloženi. Trebalo bi da ne pretjerujete sa poslom. Završavajte sve što ste započeli prethodnih dana.

Ribe

Moguće su rasprave sa partnerom ili sa bliskim ljudima. Provedite više vremena sa prijateljima, mogu Vam dati sjajne savete oko problema koje imate. Mogući su problemi sa cirkulacijom

Tagovi:
Sve vijesti