Radunović: Hapsi Milivoje, ali sve ti je džaba!

Autor:

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović kazao je da su "Katnićevi isljednici" danas odlučili da pređu na novi nivo represije članova, simpatizera i prijatelja DF-a.

0
A- A A+

Radunović je nakon hapšenja Ive Pavlović, Luke Radunovića i Petra Draškovića, na svom Fejsbuk profilu pod naslovom "Hapsi Milivoje, ali sve ti jedžaba" napisao da već danima teče akcija policijskog i tužilačkog saslušavanja i ucjenjivanja članova, simpatizera i prijatelja DF-a, koji su učestvovali, kako kaže, u fenomenalnoj izbornoj kampanji 2016, kojom je režim natjeran da inscenira "državni udar", kako bi zadržao vlast.

Uhapšeni Pavlović, Radunović i Drašković

"Prethodnih dana Katnićevi isljednici su se zadržavali samo na prepadanju, a danas su se odlučili da pređu na sljedeći nivo represije i nezakonitosti u radu. Uhapsili su Ivu Bajković, heroinu iz oktobarskih protesta, Petra Draškovića, mladog, pametnog i obrazovanog člana IO NSD, kao i mog sina, Luku Radunovića. U zemlji kojom vladaju kriminalci, i iz Vlade, i iz podzemlja, hapse se ljudi koje ti isti ne mogu da uplaše ili okrenu na svoju stranu", navodi Radunović i poručuje specijalnom državnom tužiocu: tvrd je orah voćka čudnovata.

"Kolege opozicionari smatrate li i dalje "da je ovo sve farsa, dogovorena između DPS-a i DF-a"? Mislite li da hapsimo svoju djecu da bi podigli rejting", zaključuje funkcioner DF-a.

Sve vijesti