SEKS SKANDAL: "Pipkao" odbojkašicu, pa smijenjen

Autor:

Skandal u hrvatskoj odbojkaškoj reprezentaciji - smijenjen selektor koji je optužen da je seksualno uznemiravao jednu od igračica.

1
A- A A+

Zagrebački "Večernji list" piše da je selektor ženske reprezentacije Miroslav Aksentijević smijenjen a na njegovo mjesto postavljen je Igor Lovrinov, a da je razlog za ovakvu odluku optužba da je seksualno uznemiravao jednu reprezentativku.

Zvanično, Aksentijević je podneo ostavku iz ličnih razloga (navodno ima srčanih problema), ali list navodi da je pravi razlog njegovog odlaska to što ga je prijavila reprezentativka i optužila ga za seksualno maltretiranje.

"Aksentijević se jedne večeri pojavio u sobi jedne igračice, sve je počelo bezazlenim razgovorom, a onda se razgovor pretvorio u nešto što ne bi smjelo. Selektor (dosadašnji) je prešao granicu i dovoljan je bio jedan dodir rukom da dotična igračica doslovno poludi zbog tog čina. Toliko ju je to naljutilo da je odmah zvala roditelje. Nastala je prava uzbuna u hotelu. Saigračice su brzo sve saznale. Sve su ostale u šoku, nevjerici. Selektor je vjerovatno brzo shvatio da je pogriješio, da je pretjerao, ali više se nije moglo nazad", navodi "Večernji list".

I ostali mediji u Hrvatskoj prenose ovu informaciju, navodeći da predstavnici Odbojkaškog saveza Hrvatske demantuju ovakva saznanja.

Odbojkašice su bila na današnjkoj konferenciji za novinare, a kapiten tima Samanta Fabris rkaže da je svaka promjena dobra.

Sve vijesti