Momak je dobio ono što je tražio - tačnije, nije!

Autor:

Ostrvska štampa obrušila se na Nejmara nakon što nije želeo da se rukuje s Ralstonom i razmeni dresove, ali - ako nas pitate - "vaspitna" je bila na mestu.

0
A- A A+

Mladi, temperamentni Entoni Ralston dobio je ono što je tražio.

Tačnije – nije!

Britanska štampa nagazila je najskuplje plaćenog fudbalera svih vremena, Nejmara, zbog toga što posle utakmice Seltik - Pari Sen Žermen 0:5 nije želeo ni da se rukuje, ni da razmeni dresove sa desnim bekom škotskog prvaka.

Ova neprijatna scena usledila je posle duela koji je, između ostalog, obeležio i incident kada je jedan od huligana iz redova navijača "kelta" utrčao na teren i pokušao da udari mladu zvezdu gostujućeg tima, Kilijana Mbapea, a potom su se verbalno sukobili i Nejmar i Ralston.

Deluje da je Brazilac ovde postupio nesportski i nepošteno prema mlađem od sebe, ali i nije baš tako.

Konkretno, Ralston je bio jedan od najgrubljih na terenu "Seltik parka", u više navrata ulazio je u duel s Nejmarom s namerom da ga obori, bez da je gledao loptu, a onda mu se u jednom trenutku u ružnom maniru uneo u lice i manijakalno smejao pokušavajući da isprovocira prvu zvezdu francuskog kluba.

Izvor: YouTubeNije uspeo, ali... nije ni dobio dres.

Ako nas pitate - "vaspitna" je bila na mestu, ali to nije obuzdalo mladog Škota ni dan posle utakmice, kada je ponudio lokalnim medijima svoje viđenje događaja.

"Ako je tako i ako on želi da bude tako, neka bude. OK. Nije ni važno", rekao je Ralston.

"Svi smo drugačiji, tako da neću gubiti nerve oko ovoga. Uostalom, nije to ni toliko bitno. Neće mi to pokvariti raspoloženje. Nisam se plašio Nejmara, osećao sam da moram samo da pružim svoju normalnu igru", dodao je.

Sve vijesti