Premijer Demokratama: Zaobiđite porodicu Marković!

Autor:

Premijer Duško Marković danas je, povodom, kako je naveo, političkog i medijskog pritiska kojem su ovih dana izloženi članovi njegove porodice, poručio "aktivistima i medijskim saradnicima Demokrata" da zaobiđu porodicu Marković!

2
A- A A+

  "Da ih u njihovoj izbornoj kampanji poštedim uzaludnog truda i obilaska naših domova, jasno im saopštavam:Ne dolazite na naša vrata!Ne provocirajte, ne idite tamo gdje ne žele da vas vide i ne nasrćite na porodični mir!Mi na vaša vrata nikada nećemo doći!", naveo je Marković.

On je, kako se navodi, medijskim specijalcima iz glasila Demokrata poručio: "radite svoj posao, kako god želite, pišite, izmišljajte, konstruišite, vrijeđajte predsjednika Vlade, ali ostavite na miru moju porodicu"!

"Nisam prijetio aktivistima Demokrata"


"Ne udarajte kukavički na ljude koji cio život nemaju nikakve veze sa politikom i javnim životom i jedini im je grijeh što su braća ili rođaci Duška Markovića", kazao je Marković.

"Mojim Mojkovčanima želim da kažem da u naredna dva mjeseca, do lokalnih izbora, budu spremni na svakojake provokacije od strane Demokrata; da ne nasijedaju na njih i da sačuvaju svoje tradicionalne komšijske i prijateljske odnose. Jer, poslije izbora u novembru Bečić i njegovi će otići, a vi ostati u Mojkovcu"!.

Marković je poručio da je on tu, i danas, i svakog dana, i kao premijer, i kao brat, spreman na sve "vaše partijske i medijske prljavštine i sva vaša podmetanja".

"Ali, ne ugrožavajte porodični mir i građanske slobode, bez obzira o kojem se političkom protivniku radi. Ne prelazite tu liniju koja se u Crnoj Gori uvijek smatrala svetinjom", poručio je Marković.

"Verbalni napad na Bečića u Mojkovcu" VIDEO

Sve vijesti