"Stara garda" poput dece! (VIDEO)

Autor:

Pogledajte kako su se zabavili najstariji u ekipi Partizana pred odlazak u Švajcarsku na prvu utakmicu grupne faze Lige Evrope.

0
A- A A+
Vladimir Stojković, Saša Ilić Foto: MN Press/arhiva

Saša Ilić, Vladimir Stojković i Zoran "Bambi" Tošić danas pre podne na aerodromu u Beogradu "ubijali su vreme" do ukrcavanja u avion na let do Švajcarske popularnom društvenom igrom - "Čoveče, ne ljuti se" (u modernom formatu).

Dok su trojica iskusnih fudbalera gledali ko će koga da pojede pred kućicom, ko će kome da napakosti, mlađi su posmatrali bitku i smejali se kada je Tošić "umešao prste" dok je bio red na Stojkovića da zavrti kockicu.

POGLEDAJTE


Partizan je u utorak trenirao na veštačkoj travi u svom sportskom centru u Zemunu, kako bi se prilagodio onome šta ga čeka u Švajcarskoj - ista takva podloga.

"Jang bojs jeste atraktivan protivnik, u vrhu je švajcarskopg fudbala. Idemo tamo da iz neke skromnosti napravimo dobar rezultat. Ovaj klub ima mnogo veći budžet od nas, mada mnogi pričaju da nije atraktivan protivnik, što je suludo", rekao je golman Vladimir Stojković.

Vezista Marko Janković se vraća u ekipu posle napornog perioda u dresu reprezentacije Crne Gore i odmora koji je dobio za meč protiv lučanske Mladosti.

"Došao sam sebi posle nekoliko slobodnih dana. Hvala stručnom štabu što mi je izašao u susret i što mi je dozvoljeno da budem malo sa svojima posle niza utakmica. Ovakve uakmice se motivišu, kao i moje saigrače i očekujemo najbolje u Švajcarskoj".

Mladi povratnik Danilo Pantić kaže da mu je glavni cilj da pokaže da zaslužuje da nosi crno-beli dres i mesto u timu, kao i da mu svaki gol u Partizanu najviše prija.

Inače, trener Miroslav Đukić poveo je 17 igrača i golmane Vladimira Stojkovića, Filipa Kljajića i Marka Jovičića na prvi meč grupne faze Lige Evrope protiv Jang bojsa.

Otputovali su: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Nemanja Antonov, Marko Janković, Petar Đuričković, Everton Luis, Marko Jevtović, Danilo Pantić, Saša Ilić, Zoran Tošić, Milan Radin, Ognjen Ožegović, Leandre Tavamba i Teofilus Solomon.

Fudbaleri crno-belih će trenirati večeras od 19 na stadionu na kojem će biti odigrana utakmica.

PARTIZAN pred Jang bojs: Na pobedu!

Iliev: Verujem - ovo je naša sezona!RASPORED PARTIZANA U LIGI EVROPE

Sve vijesti