iPhone X protiv SVIH Android konkurenata (tabela)

Pogledajte koliko je jak iPhone X u odnosu na najjaču Android elitu.

iPhone X protiv SVIH Android konkurenata (tabela) Foto: MobIT Tabela: MONDO MobIT. Podaci preuzeti sa sajtova proizvođača.

Stigao je iPhone X i, naravno i očekivano, počela su i poređenja sa svim Android modelima - šta ima, šta nema, šta donosi jače, šta mu fali. E, pa, evo - da se vi ne biste zamarali pretragama i otkrivanjem odgovora mi vam ih dajemo na jednom, vrlo preglednom mjestu.

U tabeli imate priliku da vidite kako se iPhone X „nosi“ sa najjačom tzv. „flagship“ Android konkurencijom. iPhone 8 i iPhone 8 Plus smo izostavili namjerno, jer su manje atraktivni u odnosu na iPhone X, koji je pravi premijum model Apple kompanije za ovu godinu. iPhone X će se u prodaji pojaviti u novembru, ali još uvijek ne znamo da li će tad stići i u Crnu Goru.

Što se Android konkurencije tiče u Crnoj Gori čekamo još samo Nokia 8 model, koji bi trebalo da stigne ovih dana, a u prodaji se ređe mogu naći Xperia XZ Premium i HTC U11.

OVO je iPhone 8: SVE je novo, OSIM ekrana (VIDEO)

Ono što je naš utisak jeste da je danas više nego ikad odluka za kupovinu smartfona svedena na to šta korisniku lično prija, jer se hardverski i softverski svi ovi modeli vrlo malo razlikuju. Ovo se posebno odnosi na Android konkurenciju, jer su ti modeli gotovo identičnih hardverskih komponenti, uz individualan pristup Android prilagođavanju. Ipak, svaki od ovih telefona ima „ono nešto“ što će nekim korisnicima biti presudna stavka na listi za kupovinu.

Javite nam svoje utiske o svim telefonima i koji biste vi odabrali!

Izvor: Apple.

Tagovi:
Sve vijesti