Tom Kruz je BESAN!

Autor:

Možda mu sajentolozi pomognu?

0
A- A A+

I dok smo svi srećni što vidimo da su Kejti Holms i Džejmi Foks srećni u vezi, postoji jedna osoba koja i nije baš oduševljana - izvesni Tom Kruz.

Sećate se sigurno pompeznog braka između Toma i Kejti, i njegovih izliva ljubavi uvidu skakanja po kaučevima u emisijama, ali i razvoda zbog kojeg glumac nije bio baš najsrećniji... Zbog toga je Kejti tada navodno morala da potpiše ugovor u kojem se, između ostalog, obavezuje da neće da ima javno partnera narednih pet godina kako ne bi "osramotila glumca".

Pet godina je prošlo, a ceo svet je imao priliku da vidi sliku na kojoj se Kejti i Džejmi Foks drže za ruke i šetaju po plaži, stavljajući svima do znanja da su par.

Istekla Kruzova zabrana, Kejti pokazala dečka!

Sada stižu navodi da se Tom oseća "besno i izdano" zbog toga što se njegova bivša žena zabavlja sa jednim od njegovim prijatelja i kolega (Tom i Džejmi su glumili zajedno u filmu "Collateral" 2004. godine).

Iako se veruje da je Kruz znao za ovu vezu još kada je navodno počela 2013. godina pod okriljem tajnosti upravo zbog njega, i dalje je veoma besan zbog činjenice da se to dešava i da je sada javno.

"Tom je znao za Kejtinu i Džejmijevu tajnu vezu od samog početka i uvek mu je smetalo što su zajedno. Šokiran je i uznemiren što se Kejti zabavlja sa nekim koga je smatrao bliskim prijateljem. Oseća se da su ga oboje izdali", rekao je izvor za "Hollywood Life".

Tom i Kejti zvanično razvedeni

A, ako je slušati glasine s druge strane, Kejti apsolutno nije briga kako se Tom oseća i šta on misli.

"Kejti su bile potrebne godine udaljenosti od Toma kako bi prestala da se plaši da uznemiri moćnog bivšeg muža. Oseća se da je i više nego dovoljno ispoštovala njegovu privatnost i da je došlo vreme da nastavi dalje sa svojim životom. Bila je tajno zaljubljena u Džejmija i srećna je što to više ne mora da krije. Raduje je što konačno živi izvan Tomove senke i nije je više briga šta on misli ili kako se oseća u vezi sa njenim životom", istakao je izvor blizak glumici.

Navijamo za tebe Kejti!

Sve vijesti