Saslušana naoružana "trojka"

Autor:

R. K. (40) iz Nikšića, tvrdio je pred policijskim inspektorima da je njegovo oružje koje je policija pronašla u automobilu koji je vozio.

0
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Nikšićanin koji je optužen za organizovanje ubistva Beograđanina Nikole Bojovića i N. A. (26) i D. M. (34) iz Podgorice uhapšeni su u nedjelju veče u Nikšiću.

Sinoć su privedeni u prostorije Višeg tužilaštva u Podgorici, a njihovo saslušanje nije završeno, prenose Vijesti.

Policija je juče saopštila da su nikšićki inspektori u “škodi” kod N.A. i D.M. primijetili automat "hekler & koh" i pištolj "glok", koje su bacili na pod kada ih je policija zaustavila.

Oružje je poslato u danilovgradski Forenzički centra, kako bi vještaci utvrdili da li je korišćeno u mafijaškim obračunima.

R.K. je nedavno crnogorskom tužilaštvu ponudio da sporazumno prizna da je učestvovao u likvidaciji brata navodnog vođe zemusnkog klana Luke Bojovića, u aprilu 2013. godine u Beogradu.

Spremali ubistvo, pali sa arsenalom oružja?


R.K. je nedavno crnogorskom tužilaštvu ponudio da sporazumno prizna da je učestvovao u likvidaciji Bojovića u aprilu 2013. godine u Beogradu, prenose Vijesti.

Prema do sada nepotvrđenim optužnicama, sada pokojni Slobodan Šaranović organizovao je kriminalnu grupu kako bi osvetio ubistvo svog brata Branislava. Bio je uvjeren da je direktni nalogodovac i organizator tog ubistva Luka Bojović, zbog čega je odlučio da grupa koju je organizovao ubije Bojovićevog brata Nikolu.

Sve vijesti