Najjače iPhone ismijavanje ikad :) (FOTO)

Qualcomm nije mrzjelo da sastavi LISTU svih LAŽNIH Apple inovacija, koje će kompanija predstaviti sa iPhone 8 i iPhone X uređajima!

0
A- A A+

S kompanijom Apple je uvijek bilo tako - prodavala nam je „toplu vodu“ od prvog iPhone model, da ne budemo nepristojni i uporedimo to narodski. Ali, poenta je da su ljudi to uvijek progutali i kupovali su, kupuju i vjerovatno će kupovati zauvijek! Ipak, ljigave salve hvalospjeva koje slušamo na svakoj Apple premijeri, dok kolutamo očima na njihove očigledno „pozajmljene“ inovacije, ostaće zauvijek obilježene najjačim „trolovanjem“ u IT industriji ikad!

MobIT ekskluziva: OVO je pravi iPhone X uživo! (FOTO)

Qualcomm je na dan premijere novog iPhone X uređaja, s kojim će doći i iPhone 8 i iPhone 8 Plus, sastavio i objavio listu „inovacija“ koje će ti modeli doijneti (Apple će nam to tako još jednom prodati), a koje Android telefoni već imaju. Naravno, većina stvari za nova tri iPhone modela je poznata, pa je Qualcomm u skladu s tim napravio listu inovacija, ali i modela Android telefona s kojima su te inovacije zaista i došle. Pa, da pogledamo:

Qualcomm ismeva Apple iPhone X. Foto: Promo / Qualcomm Qualcomm ismeva Apple iPhone X.

Da, lista je zaista impresivna, zar ne?! Android fanovi širom planete su oduševljeni i „šeruju“ ovu sliku masovno, a „ovčice“ već reaguju kontranapadom, u svom stilu - nemate para, kupite „kršdroid“, „samo skupo, samo bahato“ - znate kako to već ide…

Ko nije upućen, da podsjetimo da Qualcomm ovo nije uradio slučajno, naprotiv! Qualcomm i Apple su u patentnom ratu već neko vrijeme i biće vrlo zanimljivo vidjeti na čiju će stranu stati sud. Apple, naime, tvrdi da Qualcomm preskupo naplaćuje prava na korišćenje patenata koji čak i nisu njihovi, dok Qualcomm prijeti da će zabraniti uvoz Apple telefona na teritorijama na kojima važe njihova patentna prava, a koja Apple svojim modelima krši.

Najvažnije je da se svi dobro zabavljamo, zar ne?! Pratite iPhone X premijeru danas sa nama od 19 sati, kad ćemo uživo pratiti sve što će Apple najaviti. Očekujemo puno toga, zato nemojte da propustite da iz prve ruke saznate sve što vas zanima + spremili smo sjajno „grupno“ iznenađenje - budite s nama ;)


Sve vijesti