Odgovor opozicije ili se vraćamo u parlament

Autor:

Potpredsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Branko Radulović, poručio je da će, ukoliko se opozicione kolege ogluše o poziv DF-a i budućnost Crne Gore, biti najglasniji zagovornik povratka u Skupštinu.

0
A- A A+
. Foto: MONDO/Mirko Šljivančanin .

  On je kazao da je bilo bezbroj poziva za objedinjavanje opozicije, i da su svi bili sadržajni, i u važnim momentima.

„Javni poziv DF-a od prije desetak dana je zadnji vapaj za pravo spasenje Crne Gore. Jedan vapaj – opoziciji za demokratsku borbu, za prijevremene, sveopšte i slobodne izbore na proljeće 2018. godine. Drugi vapaj – činiocima civilnog društva na angažovano, profesionalno i autonomno djelovanje. Poziv smo oročili do kraja mjeseca“, rekao je Radulović Pobjedi.

Prema njegovim riječima, ako ne bude dogovora do kraja mjeseca, tada je definitivno jasno – lični
interesi ili dilovi nekima su važniji od Crne Gore.

„Ukoliko se ogluše o naš poziv i budućnost Crne Gore, biću najglasniji zagovornik povratka u Skupštinu, da direktno komuniciramo sa građanima, da saopštimo istinu i pokažemo svoju superiornost u misiji i rješenjima i suprotstavimo se ovoj neznavenoj vlasti“, rekao je Radulović.

On sumnja da Crna Gora može postati moderno demokratsko društvo jer je ovdje, kako je rekao, poremećen sistem vrijednosti i ne postoji prava elita koja društvo vodi u bolju budućnost.

Sve vijesti