Ekskluziva: Ovaj model, nažalost, neće kod nas

Crna Gora ima regularan model, a ovaj dizajnerski neće kod nas, što ne znači da ne možemo da uživamo u njegovim premijernim slikama!

0
A- A A+

Ekipa MONDO MobIT-a na IFA 2017 sajmu u Berlinu upoznala je ekskluzivan Huawei P10 Plus model nove boje, u posebnom pakovanju i sa dizajnerskim dodacima, koji je izrađen u ograničenoj seriji i biće dostupan samo na odabranim tržištima.

Ovo je u suštini istovjetan model modelu Huawei P10 Plus, ali ima posebnu boju kućišta, tri ekskluzivne maske od najfinijih materijala i na njima ručno šivene motive tradicionalne kineske kulture, koje je priredila umjetnica modna dizajnerka Lan Ju. Ptice i cvijeće izvezeni su tradicionalnim kineskim koncima, ručnim radom, koji Huawei P10 Plus Limited Edition uređaju daju poseban pečat, nedostižan drugim modelima na tržištu.

Telefon se pakuje u luksuznu kožnu kutiju bijjele boje, sa pločicom i brojem, posvetom, pozdravnom porukom umjetnice i svim pratećim stvarima, koje inače dolaze sa Huawei P10 Plus-om, uz dodatak tri ekskluzivne zaštitne maske. Na jednoj je motiv cvijeća u krupnom planu, na drugoj više sitnih cvjetova, a na trećoj je lokvanj u cvatu. Na kutiji su mitske ptice na grani šljive, a svi izvezeni motivi vezuju se za sreću, prosperitet i samopouzdanje.

Umjetnica Lan Ju naslijedila je umijeće vezenja od svojih predaka, koji ovu umjetnost njeguju generacijama unazad, pri tome uvijek se oslanjajući na izuzetnu tačnost veza i kinesku tradiciju, koja je istovremeno i inspiracija i zaostavština za buduća pokoljenja.

Limited Edition Huawei P10 Plus model biće dostupan uskoro na odabranim tržištima, a cijena uređaja nije otkrivena.

Sve vijesti sa IFA sajma iz Berlina pogledajte na linku.

Tagovi:
Sve vijesti