Da li te želi? Obrati pažnju na govor tela

Autor:

Ništa nije slušajno, naročito ne to što ste se dodirnuli ramenima.

1
A- A A+

DRŽI TE ZA RUKU

Ako te on ili ona često uhvati za ruku dok ste zajedno, na javnom mestu, imaš posla sa osobom koja želi celom svetu da pokaže koliko joj je drago što je sa tobom.

DODIRUJE TI LEĐA I STRUK

Psiholozi kažu da je ovaj gest, zapravo, seksualni poziv. Dakle, on ili ona te dodiruje i provocira - da li ćeš uzvratiti istom merom ili ne, da li si i ti, takođe, u iščekivanju seksa.

DODIRIVANJE RAMENOM

Osoba koja se stidi te neće dodirivati direktno, ali će sesti pored tebe tako da može, povremeno, da prisloni svoje rame uz tvoje. To je dobar znak, nemoj da se uplašiš - uzvrati. Takođe, ako osoba preko puta sedi nagnuta ka tebi, i to znači da jedva čeka da ti se približi još više.

LIZANJE USANA

Obrati pažnju na to da li, dok razgovara sa tobom, liže svoje usne - to je znak takozvanog ljubavnog apetita, koji upravo ti podstičeš.

STOJI BLIZU TEBE

Ako je na manje od dva koraka dok razgovarate, namerava da se zbližite, da što pre budete intimni.

SVE VREME IMA ŠIROK OSMEH

Osoba koja tokom razgovora sa tobom pokazuje, smejući se, svoje zube, onda je spremna da ti veoma brzo pokaže i sve ostale, čak i svoje srce.

DRŽI RUKE NA USTIMA

Ako blago prikriva usta rukama, to znači da laže ili krije istinu od tebe. Još ako izbegava tvoj pogled - okreni se na peti i idi.

CMOK NA RASTANKU

Ako se na rastanku poljubite - na konju ste!

Pročitajte i ovo: 

Da li te vara? Otkrij u krevetu

Tagovi:
Sve vijesti