Najčešće ženske fantazije

Autor:

Evo o čemu žene maštaju (iako najčešće ne žele to da priznaju).

1
A- A A+

  Fizička strana seksa je, očigledno, važna, ali fantazije i mašta se često previde, iako su i one skoro jednako važne za dobar, zdrav seksualni život.

Muškarci su često slobodniji po tom pitanju, pa partnerki posle nekog vremena i "priznaju" o čemu potajno maštare i, ako imaju sreće, uspiju poneku od tih fantazija i da "prožive". Ali, žene nisu tako otvorene i mnogo češće fantazije zadržavaju za sebe.

Evo najčešćih ženskih fantazija:

Da budu potčinjene

Da "vezanih ruku", možda i s povezom preko očiju čekaju da ih partner zadovolji, recimo.

Da dominiraju

Moć je jedan od najsnažnijih afrodizijaka, otkako je svijeta i vijeka. Sama ideja da partneru možete da učinite sve što poželite dovoljno je uzbudljiva da seks pretvori u jedan od onih "za pamćenje"

Seks sa potpunim strancem

Postoji nešto jako, jako uzbudljivo u ideji o tome da imate seks sa nekim o kome ništa ne znate. Godine, obrazovanje, emocije... sve je potpuno nevažno. Samo seks. (Ako ikada ovu fantaziju odlučite da sprovedete u djelo KONDOM OBAVEZNO.)

Seks sa nekim ko je "zabranjen"

Profesor na fakultetu, nadređeni na poslu, najbolji drug vašeg partnera... Sve dok ove želje ostaju na nivou fantazije, OK je.

Igranje uloga

U ovoj sferi, jedan od omiljenih ženskih scenarija je onaj sa "nevaljalom djevojkom" koju strogi profesor treba da "disciplinuje".

Seks na javnom mjestu

Plaža, šuma, proplanak, ali i manje romantična mjesta poput mračnog haustora su u opticaju. Uzbuđenju doprinosi strah da bi svakog časa neko mogao da vas "otkrije".

Trojka

Ovo je prilično česta fatazija, ali ako ste mislili da o tome sanjare samo muškarci, varate se. Žene žele isto. Razlika je samo u verovatnoći da to naglas izgovore...

Sve vijesti