Upoznajte vješticu za seks, ali pazite...

Autor:

... da ne baci čini i na vas! Mada, možda to i ne bi bilo loše.

3
A- A A+

Kod vračara i magova ljudi idu zbog raznh problema. Očigledno i zbog onih u krevetu, jer Šejni Meri (31) ima pune ruke posla. Toliko da razmišlja o tome da svoju djelatnost iz Australije proširi i na Evropu.

Ona za sebe kaže da je vještica koja činima pomaže svojim klijentima da dožive orgazme kakve nikad nisu.

Kako je došla na tu ideju?

Tako što je od svoje 18 godine radila kao striptizeta i kaže da se "nagledala svega" i shvatila da je mnogo nesrećnika kojima treba pomoći.

"Moje seksualne čarolije su, zapravo, starinske, paganske, a omogućavaju ljudima da više uživaju", piše "vještica" na svom blogu.

Ona je objasnila da su u davna vremena postojali hramovi u koje su muškarci odlazili kod takozvanih erotskih plesačica. Danas odlaze u striptiz barove, ali to nije isto, kaže Šejni.

Ko su njeni klijenti?

I samci i parovi, žene i muškarci, mladi i stari. Sa njima ona radi individualno ili u grupnim radionicama, ali i na daljinu, putem Skype aplikacije"

I AM SO EXCITED ABOUT HOW THIS ONLINE COURSE IS COMING ALONG EEEEK!!!! With a rising in libra and a venus in virgo I have a pretty debilitating form of perfectionism and its that very thing that has stopped me thus far putting myself out there more. Ill be honest, i feel kind of annoyed at myself for taking so long to offer my first proper online course along with other projects that are still slowly cooking away in the cauldron, but i also know that it is all unfolding in divine timing. This is a course where we explore how erotic dance is a healing modality and that magic is a transformative force to be reckoned with!.....#themagicoferoticdance #onlinecourse #eroticdance #magic #witch #transformation #newzealand #australia #usa @bykathrynrollins

A post shared by SHANEY MARIE (@shaneymarie_sexwitch) on

I šta im ona to radi?

Kaže da ih uči kako da se mole na ljubavnim oltarima, da koriste određene kristale, ali i konkretne igračke za seks.

Međutim, ona i baca čini koje imaju moć da "pojačaju orgazme i prodube osjećaj seksualnog zadovoljstva".

Da li biste joj se obratili? Pišite nam u komentarima.

Tagovi:
Sve vijesti