Kako da znate da li je on "materijal" za brak

Autor:

Sa nekim muškarcima se jednostavno zabavljate, a za neke od njih želite da se udate i provedete život zajedno. Kako prepoznati ove druge?

0
A- A A+

  Nedavno je glumica Kameron Dijaz ijavila jednu interesantnu stvar. Odgovarajući na pitnje zašto je čekala do 42. godine da bi se udala - što je nepristojno pitanje, ali to je neka druga tema - glumica je rekla da je imala dosta momaka, ali nijedan od njih nije bio za muža, sve dok nije upoznala svog supruga.

I jednostavno je tako - sa nekim muškarcima se samo zabavljate, lepo vam je, ali ne mislite da je on "materijal" za brak. A kako da znate ko jeste? Evo iskustava nekih dama koje otkrivaju kako prepoznaju muškarce koje vredi "čuvati".

- Kada sam videla kako brižno moj tadašnji dečko pomaže svom ocu, koji je inače invalid, da se udobno smesti u kolica. Taj trenutak mi je otkrio sve, kaže Šenon koja je u braku godinu dana.

-Probudila sam se usred noći, a on me grlio. Plakala sam u snu zbog noćne more, a on je želeo time da mi pokaže da sam bezbedna, otkriva Džordžija posle četiri godine braka.

- Ana, koja je godinu dana u braku, kaže da je najviše oduševilo to što je njen, sada suprug a tada dečko, svakog vikenda vozio šest sati u jednom pravcu da dođe do nje. To je trajalo šest meseci, a onda se uselio kod nje.

- Kada je moj očuh preminuo, moj suprug, tada verenik, došao je da mojoj mami pomogne oko papirologije, a ja sam sedela, gledala ga i razmišljala kako je on najstrpljiviji čovek kojeg sam ikada upoznala. Tada sam znala, kaže Sani, koja sa svojim suprugom sada ima decu.

- Fiona, koja sa svojim suprugom sada ima dvoje dece, kaže da joj na njihovom prvom sastanku nije bilo dobro. Zbog virusa je povraćala, a on ju je odveo kući, smestio je u krevet i brinuo o njoj. To je bilo preslatko i odmah sam znala da treba da ga čuvam, kaže.

- Hilari, u braku već sedam godina, kaže da je sadašnji suprug oborio sa nogu ponašanjem prema svojoj majci. Znala je da je "materijal" za muža i zbog toga što, iako nije imao mnogo novca, uvek je davao beskućnicima.

Sve vijesti