Znate šta je BB krema, a šta je VV?

Autor:

Da li je ženama ovo zaista potrebno? Ne verujemo.

0
A- A A+

Jeste li ikada pogledali svoju bikini zonu i pomislili da vam baš treba kremu za negu tog područja? Teško, ali ako jeste, da znate da sada i to postoji.

Šta znače skraćenice AA, BB, CC... na kremama

Nova kompanija koja se zove The Perfect V koju je osnovala Avonda Urben, veteranka u kompanijama Revlon i L’Oreal, stoji iza "provokativne" linije krema, ako se tako može reći.

Fås nu I Magasin på Kgs. Nytorv. Now available at Magasin! #theperfectv #beautyforthev

A post shared by Women's Beauty (@theperfectv) on

"Sve više i više žena uklanja dlačice, a uklanja i sve više dlačica. To znači da je koža izložena, a na tom delu tela je posebno osetljiva. Nije važno da li dlačice depilirate voskom, kremama za depilaciju ili brijete, poenta je da je posle toga ničin ne negujete. Toliko pažnje posvećujemo ostalim delovima tela, a tom najosetljivijem ne pridajemo značaja", kaže ona.

Linija proizvoda ovog brenda za sada se sastoji od osam stvari, od kojih su neke VV kreme za negu bikini zone, maske, pilinzi… a svima je svrha ista – nega bikini zone nakon depilacije.

Pored toga, kompanija proizvodi i serum koji "privremeno uklanja bore i učvršćuje kožu", mada sumnjamo da su bore na bikini zoni nešto o čemu bilo ko treba da razmišlja.

Sve vijesti