Ako glumite nedostižnu…

Autor:

Efekat koji postižete je potpuno suprotan onom koji želite da postignete.

1
A- A A+

Ukoliko ste se nekad zapitali šta muškarci misle o djevojkama koje glume nedostižne, možda će vam ovo malo razjasniti - vole djevojke oko kojih moraju da se potrude, ali ne one koje igraju igru nedostižne.

Pogrešan utisak

Kada se trudite da ostavite utisak neosvojive tvrđave, prvo što muškarac pomisli je da već imate nekoga.

Ako vas pozove na piće, a vi mu kažete da ste slobodni tek za dvije nedelje (jer tvrdite pazar, a ne zato što ste stvarno zauzeti), za njega je to signal da je veza sa vama nemoguća.

Kada vas muškarac upozna i dopadnete se, prva stvar koja ga zanima je da li ste slobodni. Ako ne može da zakaže sastanak sa vama, misliće ili da ste zauzeti ili da ne želite na sastanak sa njim.

Pogrešni momci

Ekspert za veze Džejms Alen Hanrahan upozorava da na taj način privlačite pogrešne muškarce.

Pravi muškarci, oni sa kojima zapravo možete da izgradite vezu, neće večno obigravati oko vas čekajući priliku da vas vide. Neće ni večno trpjeti otkazane sastanke, nejavljanje na telefon kada vas zove i slično. Sa druge strane, oni koji vole igrice će u tome uživati, ali sa njima ne očekujte ljubavnu vezu, već prije kombinaciju.

Dakle, ako želite vezu, a glumite nedostižnu, privući ćete pogrešne muškarce, one koje zanimaju samo "igrice".

Nije vam potreban

Uspješna karijera i prijatelji su veoma važan dio života. Međutim, ako konstantno glumite nedostižnu izgovarajući se poslovnim obavezama i viđanjima sa prijateljima, muškarac će steći utisak da ste zadovoljni takvom situacijom i da vam on, ni ljubavna veza, nisu potrebni u životu.

Ekspert kaže da muškarci uglavnom žele da osvajaju ženu koja im se dopada. Ali, da bi u tome uspjeli, morate da im date šansu da vas osvoje.

Sve vijesti