U M:tel-u najbolja ponuda za studente!

Autor:

U susret novoj školskoj godini kompanija m:tel je pripremila specijalnu ponudu za studente.

1
A- A A+
m:tel Foto: m:tel

  Kampanja se sastoji u kupovini Odaberi plus 14.8 postpaid paketa koji donosi fenomenalne resurse u okviru pretplate, uz kupovinu jednog od super modela pametnih  telefona.

Svaki od ponudjenih postpaid paketa uključuje fenomenalne resurse: 150 minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori, 1500 minuta i 500 SMS-ova u m:tel mreži i neograničeni Internet (2GB po maksimalnoj brzini). Studenti sami biraju uredjaj sa definisanom ratom od 1 do 5 eura mjesečno uz paket Odaberi plus 14.8, koji u ovoj promo kampanji ima pretplatu u iznosu od 5 eura. Tako da studenti mogu uzeti telefon i mjesečnu pretplatu od 6 eura do 10 eura.

Telefoni dostupni za mjesečnu pretplatu od 6 eura su Alcatel Pixi 3 i Coolpad Porto S.  Za mjesečnu pretplatu od 7 eura u ponudi su Tesla Smartphone 3 i Tesla Smartphone 6.2 Lite, a za 8 eura biraju između modela Coolpad Modena 2 i Samsung G355HN. Ukoliko se studenti odluče za mjesečnu pretplatu od 9 eura biraju jedan od tri modela iz ponude: Sony Xperia ES, Tesla Smartphone 6.1 i Alcatel Pop 4. Za pretplatu od 10 eura studenti se odlučuju između modela Alcatel Shine Lite i Alcatel pop Up.

Prilikom potpisivanja ugovara student je u obavezi dostaviti indeks na uvid. Prvu ratu plaćaju prilikom potpisivanja ugovora, a ostale  rate putem mjesečnih postpaid računa. Sve cijene su sa PDV-om, a  ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o ovoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www. mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Tagovi:
Sve vijesti