Nakon čupanja i udaranja štiklom, oglasila se Ana!

Autor:

Voditeljka je bila predmet negativnih kritika i podsmjeha kada se u javnosti pojavio video incidenta na jednom splavu...

1
A- A A+

Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gde je nastao video na kojem se vidi kako je obezbeđenje vuče napolje.

Ana se u jednom trenutku popela na stolicu, nakon čega joj je prišao momak iz obezbjeđenja i rekao joj "da siđe i sedne normalno kao i ostali gosti", a kada je ona odbila, oni su je navodno počupali za kosu, dok je ona njih udarila štiklom u borbi ka izlazu.

Nekoliko dana kasnije, pojedini mediji okarakterisali su njen izlazak u provod kao nedoličan, te su se zapitali šta jedna majka radi na splavu. Voditeljka se sve do sada nije oglašavala po ovom pitanju, ali je rešila da na sebi svojstven i duhovit način odgovori na prozivke u videu koji je nazvan "Majke na splavovima".

Tu se vidi Ana koja obučena u dugačku suknju, košulju zakopčanu do grla i sa maramom na glavi, seda na klupu na šetalištu pored splavova i drži knjige u ruci.

"Dobro jutro i dobrodošli na beogradske splavove. Poučena pređašnjim iskustvom, neke stvari sam shvatila da želim da podelim sa svim majkama ovog grada i ove zemlje. Naime, na splavove ukoliko želite uveče da izlazite, morate biti adekvatno obučeni", istakla je voditeljka i pokazala na svoj novi stajling, pa nastavila ironičnim tonom:

"Zatim, majke, molim vas, nemojte izlaziti na splavove bez knjige, jer se danas na splavovima čitaju knjige. O roditeljstvu ukoliko ste majka i ukoliko ste se uopšte usudili da izađete i ostavite djecu kod bake, ili možda neka filozofija, a tu je uvek i kompjuter da se obavljaju svi poslovi koje niste uspjeli da stignete preko dana da obavite! Zato sam ja sada spremna da izađem još jednom na splav i uradim onako sve kako i treba - čitam, pijem sokić, obavljam poslove, a naravno posle toga odlazim u kuću, stavljam kecelju i kuvam, kuvam, kuvam, kuvam", završila je Ana svoje izlaganje uz smeh.

Podsjetite se spornog video snimka zbog koje je do svega ovoga i došlo:

Izvor: YouTube

Sve vijesti