Letovanje u Hrvatskoj: Bežali od sekira domaćina

Autor:

Letovali su u apartmanu u Starigradu samo jedan dan, a onda su dobili “otkaz” zbog muzike i na kraju jedva utekli pred sekirama domaćina. Tako se može opisati pokušaj četvorice mladića da se odmore u gradiću kraj Zadra.

0
A- A A+

O turističkom “nesporazumu” juče bruje mediji iz obe zemlje, javljaju "Večenje novosti".

Prema pisanju “Jutarnjeg lista”, bezbrižno letovanje četvorice Slovenaca trajalo je kraće od dana. Gazdarica ih je “šutnula” odmah pošto su joj zasmetali decibeli. Prethodno se obezbedila “zasedom” na parkingu!

Kako su za Slovenačku televiziju ispričali isprepadani momci, žena im je uz najamninu sobe za dan tražila i 25 evra za čišćenje apartmana. Nisu hteli da plate pravdajući se da nisu stigli da ga isprljaju.

"Na parkingu su nas dočekala dva meštanina sa velikom sekirom i dvometarskom železnom palicom. Počeli su da lupaju po autu u koji smo ušli, razbivši staklo na zadnjim vratima i oštetivši karoseriju. Jedan od nas je završio u bolnici", rekao je jedan od napadnutih za Slovenačku TV.

Hiljade ustaša u transu, peva im Tompson VIDEO

Oglasila se i gazdarica, preko TV Planet: "Kuća je bila puna gostiju, a oni su doneli zvučnike, upalili muziku, plesali, skakali, vikali. Tako da nisu oni imali probleme s nama, nego mi s njima".

Kako izveštavaju Slovenci, jedan od “linčovanih” je ispričao kako su im napadači pripretili da se ne vraćaju, inače će na njih nasrnuti 20 ljudi. On je uveren da je gazdarica “naručila” napad.

Gazdarica je za slovenačku televiziju Pop rekla da neće više o tome da se raspravlja.

Godišnjica Oluje: Hrvatska slavi zločin nad Srbima

"Meni se stvarno o tome više ne raspravlja jer tu nema nikakve moje greške, nego njihove. A to njihovo ponašanje kako je bilo... Mogu se sramiti i čitava vaša država i njih četvoro.

Portparol Zadarske policije Elis Žodan rekao je posle da nikakva dojava protiv Slovenaca nije stigla u Upravu, pišu "Novosti".

Izvor: youtube

Tagovi:
Sve vijesti