Ovo je novinarska loža na derbiju CSKA - Spartak

Autor:

Ukoliko ste se akreditovali za praćenje najvećeg ruskog i moskovskog derbija, ovo su uslovi u kojima ćete pokuašti da radite.

0
A- A A+

Derbi je bio buran, ali pitanje je koliko je sportskih novinara iz Moskve to moglo da vidi.

Ukoliko na slici nisu i sami sportski novinari.

Pogledajte atmosferu u kojoj su pojedine kolege iz Moskve u subotu pratile derbi 6. kola ruske Premijer lige, u kojoj je CSKA savladao najvećeg rivala i aktuelnog šampiona, Spartak, rezultatom 2:1...

Da li se radi o navijačima koji su "akreditovani" za press ložu ili ne baš umerenim sportskim novinarima, iz ugla kolege koji je snimio celu situaciju manje-više je nevažno.

Gosti su poveli na "VEB areni" golom Marija Pašalića na pas rezerviste Lorenca Melgareha u 48. minutu, a onda je ekipa trenera Masima Karere uspela da primi dva gola za minut!

Prvo je u 83. minutu Georgi Šenikov na asistenciju Aleksandera Golovina izjednačio na 1:1, a samo što je lopta krenula s centra, crveno-beli su izgubili posed, a Fedor Šalov poslao Vitinja na semafor za 2:1, a nekolicinu "akreditovanih" u stanje ekstaze.Zenit i Lokomotiva sa utakmicom manje imaju 13, Rostov isto toliko sa šest odigranih mečeva, a prati ih CSKA sa 12. Spartak je pao na 9. mesto sa osam bodova.

Sve vijesti