On je iznenađenje u "Igri prijestola"? (FOTO)

Autor:

Ovog glumca ćemo vidjeti u novoj sezoni u ulozi koja otkriva mnogo toga!

0
A- A A+

Vilf Skolding nije naročito poznat glumac - igrao je epizodne uloge u serijama "Suits" i "Bordžije", kao i mini-seriji "The passing bells".

Oštrooki fanovi razvili su nevjerovatnu teoriju kojom dokazuju da će upravo on u "Igri prestola" igrati Regara Targarjena, brata Deneris i Viserisa koji je umro prije dešavanja u seriji.

Regar je, po najširem uvjerenju, otac Džona Sniježnog čija je majka Lijena Stark. Pred kraj prošle sezone vidjeli smo da je Lijena rodila Džona, nešto šapnula Edardu Starku a zatim preminula, a ni serija u produkciji HBO, ni knjige Džordža R. R. Martina nisu nam još uvijek definitivno otkrili da li je Lijena zatrudnjela svojom voljom ili ne.

Lijena je bila obećana Robertu Barateonu, ali ju je Regar oteo, mada nije jasno da li je držao protiv njene volje ili su se u međuvremenu zaista zavoljeli. Njena otmica jedan je od događaja koji su pokrenuli Robertovu pobunu.

Dakle - kada je počelo snimanje sadašnje sezone "Igre prijestola", ovaj glumac je na Twitteru "zapratio" Ejzling Fransiozi, glumicu koja u seriji igra Lijenu. Dodao je i zvanični nalog serije, kao i glumca Lijama Kaningema (Davos Sivort).

Fanovi na Redditu tvrde da to znači da je Skolding gotovo sigurno u novoj sezoni serije, i da ćemo ga gledati u sceni vjenčanja ili borbe u "flešbeku" Brena Starka.

Do tada, evo šta ćemo gledati u sledećoj epizodi!

Izvor: YouTube

Tagovi:
Sve vijesti