TO MOŽE SAMO LUDI RUS: "Iznabadao" medvjeda u šumi

Autor:

Goloruki Rus (44) u šumi se, ni više ni manje, nego tukao sa mrkim medvjedom, kada je napadnut u branju pečurki. U neravnopravnom duelu, ovoga puta, čovjek je pobijedio.

2
A- A A+

Aleksander Lopuhin se od "psiho" medveda odbranio golim rukama, u desetominutnom boksovanju sa mrkim medvedom u regionu Sverdlovsk, u središnjoj Rusiji, piše britanski tabloid "Dejli mejl".

Ne love ljude

Kaže da je i ranije nailazio na medvjede dok je brao pečurke, ali nije imao nikakve probleme. "Te životnje ne napadaju ljude  akonisu isprovocirane. Ali, naravno, uvijek ima izuzetaka. I među njima ima 'psihoa' ali medvedi nemaju bolnice za mentalne probleme kao mi", kaža Aleksander za "Siberian Tajms". Policija smatra da je mečka samo štitila mladunče.

Aleksander se u šumi našao da bi brao pečurke, kada je napadnut. U prvom trenutku je, priznaje, bio "siguran da će umrijeti", a onda je riješio da skupo proda sopstvenu kožu.

U prvom trenutku je samo pokrio glavu,a medved je kandžama cijepao meso sa ruku i glave i pokišao da ga ugrize.

U očaju, Aleksander je na kraju uhvatio medveđu glavu jednom rukom, a drugom ga iz sve sange udario u nozdrve.

Mečka, čiji je mladunče bilo u blizini, ostala je skamenjena posle iznenadnog napada čovjeka, pa je procijenila da je bolje da se povuče.

S ranama iz kojih je curela krv, gotovo otkinutog vrha nosa Lopuhin je prepješačio osam kilometara dok nije uhvatio signal za svoj mobilni telefon da bi mogao da pozove pomoć.

Ako pravite palačinke...čuvajte se MEDVEDA (VIDEO)

Jedva se izvukao: Mile i medved - oči u oči

Sve vijesti