Istina o skandalu koji je potresao svet boksa!

Autor:

"Varala me je sa protivnikom," objavio je Amir Kan, ali da li je zaista tako?

0
A- A A+

Bokser Amir Kan javno je pre desetak dana ostavio suprugu Farjal, optuživši je da ga je prevarila s drugim bokserom!

"Od svih muškaraca na svetu, morala je da me prevari baš sa protivnikom," napisao je ljutiti bokser a priča se proširila Internetom poput munje.

Dok se "optuženi" protivnik Entoni Džošua oglasio kratkim "nisam ja", Farjal Makud je, barem do sada, ćutala. A onda otkrila da je u pitanju nameštaljka!

"Dugo sam ćutala, jer ni sama nisam znala šta se dešava. Sve što ste čuli je prosto pogrešno, u pitanju je veliki nesporazum," napisala je ona na Instagramu.

"Amiru su poslate neke slike, fotomontaže, i on je mislio da se Džošua i ja dopisujemo, a mi se zapravo ni ne poznajemo, nikada se nismo ni upoznali. Bes ga je savladao i sve je izbacio na Twitter, ni u jednom trenutku ne razmislivši da li je to istina," napisala je Farjal.

"Cela stvar je sada rešena, kada su oba tima u pitanju, i ponoviću - NIŠTA se nije dešavalo. Izvinjavam se zbog ovih gluposti, hajde da sada svi nastavimo normalno da živimo," napisala je ona.

Kan je, ponovo na Twitteru, napisao izvinjenje Džošui. Recimo…

"Drago mi je da je sve rešeno i da su u pitanju bile laži. Razbesneo sam se, kao što bi svaki muškarac učinio. Želim ti sve najbolje," napisao je on.

Amir i Farjal venčali su se pre četiri godine i imaju ćerku Lamaisu.

Sve vijesti