Tramp i Putin zajedno u Beogradu!?

Autor:

Predsjednici SAD i Rusije, Donald Tramp i Vladimir Putin, dolaze u Beograd na veliku vojnu paradu, pišu danas beogradski mediji.

2
A- A A+

Srbija će kako i dolikuje obilježiti stotu godišnjicu proboja Solunskog fronta, jedne od najsvjetlijih pobjeda srpske vojske u istoriji, i to velikom vojnom paradom u Beogradu, na koju će, kako "Alo!" piše , doći i predsjednici SAD i Rusije Vladimir Vladimirovič Putin i Donald Tramp.

List piše, pozivajući se na izvore bliske Predsjedništvu Srbije, ovih dana s Andrićevog venca biće upućeni zvanični pozivi predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu i šefu SAD Donaldu Trampu da 15. septembra 2018. godine dođu u Beograd i prisustvuju vojnoj paradi u čast odlučujuće pobjede u Prvom svjetskom ratu i proboja Solunskog fronta koji je bio odlučujuć za slom Centralnih sila.

Bela kuća "pegla" Trampovu izjavu o Putinu

"Srbija planira da za stogodišnjicu od probijanja Solunskog fronta organizuje veliku vojnu paradu. Ova parada baciće u sijenku i onu iz 2014. godine koja je organizovana povodom sedam decenija od oslobađanja Beograda", rekao je izvor.

I dok je Vladimir Putin već prisustvovao vojnom sletu, očekuje se da sledeće godine vojnu moć Srbije, pored šefa Kremlja, uživo vidi i prvi čovjek SAD Donald Tramp, piše list.

Sve vijesti