Isključenja struje u više opština

Autor:

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

0
A- A A+
struja, dalekovod Foto: MONDO/Predrag Vujić

  U Podgorici će od osam do 14 sati bez struje ostati ulica Miloja Pavlovića i dio Gornje Gorice od kružnog toka do Venkora.

Od osam do 11 sati i 30 sati minuta bez napajanja električnom energijom ostaće dio Dahne, Dajbabe i Botun, a od devet do 15 sati selo Jablan.

U Nikšiću će od šest do šest sati i deset minuta bez struje ostati Neckom, Metalac, Brlja, Voli, HD Laković, Dekor Iva, Autobuska i željeznička stanica, MI Goranović, Booster doo, kao i ulice Vuka Mićunovića i Njegoševa.

Bez struje u istom terminu ostaće Kličevo, Kočani, Straševina, Broćanac, Bogetići, Vrtac, Upravna zgrada Rudnika Boksita, Tunel Budoš, Ibon, Mex, Okov, Auto baza i ostali potrošači koji se napajaju sa 35/10kV trafostanice „Kličevo“;

Od deset do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostaće selo Javljen u Goliji.

U Bijelom Polju od devet so do 14 sati i 30 minuta bez struje će biti Žiljak, Mirojevići, Bistrica, Šolje, Jablanovo, Mojstir i Požeginja, a od devet do 13 sati i 30 minuta dio naselja Nikoljac.

Na području Kolašina bez napajanja električnom energijom od deset do 14 sati ostaće sela Vladoš i Redice.

Bez struje će u Pljevljima od osam do 15 sati biti Tikava, Kalušići i Ljutići.

U Andrijevici će od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta ostati dio sela Gornje Luge na području Gračanice.

Sve vijesti