Mladić progutao kesu i umro

Autor:

Mladić iz Splita umro je pošto je progutao plastičnu kesicu s manjom količinom marihuane koju je pokušao da sakrije od policije, preneli su danas hrvatski mediji.

0
A- A A+

hitna pomoć, hitna pomoc, ambilanta, ambulance, nesreća, hitna, Foto: Mondo/ Stefan StojanovićSplitska policija je u saopštenju potvrdila da je u nedelju uveče, završne splitske večeri Ultra Europe Festivala, zaustavila 24-godišnjaka zbog sumnje da kod sebe ima drogu.

Pošto mu je policija tražila lična dokumenta, on je počeo da beži, ali su ga policijaci sustigli i stavili mu lisice.

"Zajedno su krenuli prema službenom vozilu radi dovođenja u službene prostorije. Tokom dolaska do vozila 24-godišnjaku je iznenada pozlilo. Policijski službenik odmah je istom pokušao da pomogne, dok je drugi policijski službenik pozvao lekarsku pomoć koja je ubrzo stigla na mesto događaja i osobu odvezla u bolnicu. Naknadno smo obavešteni da je 24-godišnjak preminuo", precizirali su u splitskoj policiji, prenela je agencija Hina.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti posle koje će se znati tačan uzrok smrti.

Prema nezvaičnim informacijama koje prenosi Hina, mladić je progutao plastičnu kesicu s manjom količinom marihuane koja mu je zapela u dušniku, zbog čega se ugušio.Tagovi:
Sve vijesti