Podgoričanin osumnjičen da je dodirivao djevojčicu

Autor:

Podgoričanin N.Đ.(34) uhapšen je nakon što je, kako se sumnja, dodirivao po intimnim djelovima tijela djevojčicu koja se igrala ispred svoje zgrade.

0
A- A A+

  Kako je saopštila policija, sumnja se da je N.Đ. prije četiri dana, oko 13 sati i 15 minuta, prišao djevojčici koja se sama igrala s mačićima na igralištu ispred zgrade u kojoj živi.

"On je djevojčicu, kako se sumnja, nakon kraćeg razgovora počeo da dodiruje po intimnim djelovima tijela, nagovarajući je da zajedno potraže mjesto na kojem će navodno skloniti mačiće. Djevojčica je pobjegla i otišla kući gdje je sve ispričala roditeljima. Oni su odmah događaj prijavili policiji", istakli su iz policija.

Kako su istakli, osumnjičeni je uhapšen za manje od šest sati od prijave.

"Naime, službenici CB Podgorica su preduzeli brojne koordinirane operativne i kriminalističke mjere i radnje na osnovu kojih je ovo lice identifikovano, locirano a potom i lišeno slobode istog dana oko 19,00 časova. Osumnjičeni N.Đ. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Tužilac je za njega, nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici kojem će biti priveden danas", objasnili su iz policije.

Sve vijesti