Prvi pogled na novu Atari konzolu (FOTO, VIDEO)

Stigle su nam ekskluzivne slike nove Atari konzole koja će se zvati Ataribox.

1
A- A A+

Izvor: AtariBox.

Kompanija Atari na tržište se vraća novom konzolom o kojoj sad znamo nešto više.

Znamo da ste gladni svih detalja o igrama, specifikacijama, izgledu, novostima i svemu ostalom vezanom za Ataribox, ali nećemo još uvek otkriti sve! Odabrali smo put da vam pokažemo deo po deo nove konzole, kako biste mogli zajedno sa legendarnom zajednicom igrača da utičete na to kako će izgledati, raditi i biti korišćena naša Ataribox konzola. Spremni smo da slušamo, pišite nam i komentarišite“, napisao nam je Atari u mejlu u kojem su nam dostavili nove slike Ataribox konzole.

Ataribox konzola nove generacije imaće dizajn koji je vrlo sličan pređašnjim modelima konzola ovog proizvođača i Atari je to, kako tvrdi, uradio namerno - prepoznatljiv oblik, rebra na vrhu i sa strane, ali upakovani u moderan, minimalistički stil. Prednji deo može biti izrađen od drveta ili stakla, sadrži HDMI, četiri USB priključka i ulaz za SD kartice, ugostio je i svetleći Atari logo, zajedno sa svetlećim tasterima i ulazima za džojstike i opremu.

Prema poslednjoj tvrdnji iznetoj na premijeri dizajna konzole Ataribox, kompanija je otkrila da će biti podržane stare, ali i najavila nove Atari igre.

Kako vam se sviđa nova Ataribox konzola?

Tagovi:
Sve vijesti