Nedeljni horoskop od 17. do 23. 7. 2017.

Autor:

Pročitajte nedeljni horoskop od 17. 7. do 23. 7. 2017.

Nedeljni horoskop od 17. do 23. 7. 2017. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Ove nedjelje možete očekivati lijepe događaje što se tiče ljubavi bilo da ste u vezi ili ne. Uživaćete sa partnerom. Romantični ste. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu. Nije dobar period za avanture.

Trebalo bi više da se aktivirate na poslu, da uvedete neke novine u posao.

Kupite nove stvari za kuću.

Bik

Stanje u ljubavi se stabilizuje. Bitno je da se usmjerite na pozitivne strane odnosa. Ne morate od partnera/potencijalnog partnera bilo šta da zahtjevate odmah. Pustite da se stvari dešavaju same od sebe, bez pritiskanja.

Ako ste privatnik, ova nedjelja će biti odlična za Vas.

Samo ne odlažite obaveze.

Blizanci

Ove nedjelje ćete se osjećati poletnije i energičnije. Lakše ćete svima reći šta mislite. Bićete otvoreniji.

Pazite se sukoba na radnom mjestu.

Ako ste zauzeti, komunikacija sa partnerom će se poboljšati. Slobodni, na nekom putu možete upoznati neku zabavnu i otvorenu osobu.

Više vremena posvetite zdravijem načinu života.

Rak

Ove nedjelje ćete biti zadovoljni novčanom situacijom. Potrudite se da se ne nervirate oko računa i troškova.

Budite prijatni prema saradnicima, iako se može desiti da zapostavite privatni život zbog posla. Energični ste i strastveni.

Smanjite unos hrane. Možete se ugojiti neplanirano.

Pogledajte koje su poznate ličnosti rođene između 17. i 23. jula:

Lav

Osjećate se sjajno i poletno. Potrudite se da udovoljite sebi. Ne zapostavljajte svoj izgled. Ova nedjelja je odlična za šoping. Mada, prijalo bi Vam da se udaljite malo od drugih.

Dobijate dosta komplimenata. Skloni ste flertu. Pazite da ne ugrozite vezu, nemojte biti sebični, ne zapostavljajte partnera. Preko prijatelja, ako ste slobodni, možete upoznati neku zanimljivu pričljivu osobu.

Devica

Ove nedjelje ćete biti skloni tajnim vezama, avanturama. Potrudite se da se usmjerite na svoje želje. Ako ste u vezi, nemojte kriti ništa od partnera. Samo tako možete očuvati odnos.

Što se tiče posla, sve ide kako treba. Imate pomoć drugih ljudi. Ne mora sve da bude savršeno, već pokušajte da radite kao tim sa drugima.

Vaga

Bilo bi dobro da ako ste u vezi, provedete više vremena sa partnerom i prijateljima. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Ne stavljajte sebe na prvo mjesto. Pravite kompromise u vezi. Slobodni mogu preko neke osobe upoznati nekog ili možda preko interneta. Vrijeme je za ljetnju ljubav!

Previše novca trošite na stvari koje Vam nisu potrebne. Ne treba to da radite nego bi trebalo da razmislite malo o rashodima.

Ne preterujte sa hranom.

Škorpija

Ove nedjelje ćete moći da odradite na vrijeme sve što ste planirali. Ne odustajte. Dobro se osjećate.

Mogli biste malo da prištedite novac.

Što se tiče ljubavi, bitno je da ne zapostavljate vezu zbog previše obaveza i da poradite na komunikaciji sa partnerom. Idite na put sa partnerom. Slobodni mogu da upoznaju neku zaniljivu osobu na putu.

Krajem nedjelje osjetno ćete se osjećati bolje, imaćete više energije.

Strelac

Odlična je nedjelja za putovanje. Sve treba dobro isplanirati, posao nikako ne smije da trpi. Avanturistički ste nastrojeni ove nedjelje.

Kupite sebi neke nove stvari.

Imate dosta ideja i konačno ćete moći da ih ostvarite. Prilično se dobro osjećate.

Što se tiče veze, idite sa partnerom na put ili posjetite neke drage ljude. Slobodni mogu imati neku avanturu.

Pazite na dokumenta na putovanju.

Jarac

Strastveni ste ove nedjelje.

Ne kupujte stvari koje Vam nisu previše potrebne. Potrudite se da se usmjerite na štednju. Moguće su rasprave sa partnerom ili prijateljima oko novca.

Najbolje bi bilo da se okrenete sebi, da budete vrijedni i da se bavite sportom.

Ako ste u vezi, priredite neko iznenađenje partneru, unesite neke novine u odnos. Ako ste slobodni, možete se dobro osjećati u nekoj neobaveznoj vezi.

Vodolija

Ove nedjelje Vam sve ide kako ste zamislili. Što se ljubavi tiče, sve je u redu, sve ide kako treba. Želećete da budete u centru pažnje, ali će to željeti i partner.

Potrudite se da se usredsredite na svoje potrebe, ali pravite kompromise. Ukoliko ste slobodni, provedite više vremena sa osobom koja Vam se dopada.

Što se tiče posla, akcenat je na saradnji. Mada, gledajte da sarađujete sa osobama koje Vas podržavaju.

Sada je vrijeme kada treba da rasporedite pametno novac.

Ribe

Ove nedjelje bi trebalo da se usredsredite više na posao. Bićete zadovoljni. Konačno ćete biti srećni jer stvari idu kako treba. Nagrade za dosadašnji trud neće izostati. Pohvalite se, pohvalite partnere i saradnike. Dobar period za napredak na poslu.

Što se tiče veze ne zapostavljajte partnera, dajte mu komplimente. Ukoliko ste slobodni, možete upoznati neku osobu preko posla.

Tagovi:
Sve vijesti