Šest sigurnih znakova da ste "srodne duše"

Autor:

Ako ste imali mnogo, mnogo sreće u životu, svoju srodnu dušu susreli ste u pravo vreme... Evo kako da budete sigurni da je to - to.

0
A- A A+

Prilično je jednostavno pronaći ponešto zajedničko sa većinom ljudi. Ali pronaći nekoga sa kime ćemo "kliknuti" na svim poljima je prilično teško... Za neke ljude - gotovo nemoguće. Ako imate mnogo sreće, desiće se da pronađete svoju srodnu dušu.

Srodna duša i osoba koju volite, vaša sudbinska ljubav ne moraju biti ista osoba. Ali, ako imate mnogo, mnogo sreće, biće ista osoba. I svaki put kad se budete smejali zajedno, svaki put kad budete slušali kako osoba koju volite priča o nečemu, pa čak i kad priča o svakodnevnim sitnicama, samo uživajući u njenom glasu imaćete osećaj neopisive bliskosti, duhovne. Životne.

Još jedna stvar "odaje" da ste pronašli svoju srodnu dušu - osećaj da se poznajete stotinama godina. Zato što razume i onaj deo vas koji ni vama samima nije uvek sasvim razumljiv.

Ponekad se nećete slagati po pitanju odeće, ukusa, ili nekih sličnih sitnica. Ali kad na red dođu velika, važna pitanja, moral, emocije, prioriteti u životu, imaćete utisak da govorite "jednim glasom". A to je jedino što se "računa", jer, naš pogled na svet ono je što jesmo.

Kad pronađemo srodnu dušu, imamo utisak da se ponaša kao "odraz u ogledalu" našeg unutrašnjeg bića, naše duše. I zato su takve ljubavi toliko retke.

Zajedno ste kreativni, jer tolika bliskost na emotivnom i duhovnom planu ima sjajan potencijal da se u realnosti razgrana u nešto veličanstveno u budućnosti.

I, možda najvažnije, ako ste imali toliko sreće da osoba koju volite bude i vaša srodna duša, vaša ljubav je zaštićena od nečeg jako opasnog, do čega pre ili kasnije dođe u svakoj vezi - od pokušaja da promenite jedno drugo.

Ako se osećate tako, čuvajte to što imate. Dragoceno je.

Tagovi:
Sve vijesti