Ovo znači da mu se stvarno dopadate

Autor:

Ako se ponaša ovako, imali ste ste sreće. Negujte to što imate, velike su šanse da je to 'ono pravo'.

0
A- A A+

Znate kako se kaže, ako morate da pitate da li vas voli - sve su šanse da vas ne voli. Ipak, žene i muškarci funkcionišu različito, žene su sklone preispitivanju, vole da razgovaraju o osećanjima, a muškarci... Pa, čine to vrlo retko. Što ne znači da, kad vole, vole manje snažno nego žene.

Ali, da ne biste sebi i njemu zagorčavali život pitanjima da li vas voli i koliko vas tačno voli (to je OK da pitate samo u šali), evo na šta bi trebalo da obratite pažnju. Ako ovo radi, imali ste sreće, voli vas muškarac kojeg vi volite:

Tu je

Zove vas, šalje poruke, mejlove, planira viđanja. Kad se dogovorite da izađete, tu je na vreme, ako će kasniti - pozove vas da vam to kaže. To su sve sitnice, ali sitnice koje kažu da mu je stalo do vas.

Važno mu je da budete srećni

Pažljiv je prema vama, kad on planira izlazak, uvek se potrudi da organizuje nešto u čemu ćete vi uživati. Ili, ako radije ne bi da nagađa, pita vas za šta ste raspoloženi. Kad pomisli da ste lepi, to vam i kaže, ne kalkuliše i ne mangupira se. Ako ne živite zajedno, isprati vas do kuće, jer mu je važno da budete bezbedni.

Želi da vas impresionira

Ovo može ponekad i da vam ide na živce, ali morate da razumete tu potrebu muškarca da se dokaže. Možda će vam delovati da se hvali, možda ćete misliti da preteruje kad prepričava doživljaje iz mladosti, ali imajte razumevanja, on samo želi da vi mislite da je najzabavniji, najšarmantniji čovek na svetu. Zato što mu je stalo do vas. I, ako već ne možete da odolite, nasmešite se, ali nikad mu se nemojte smejati. Jer, imajte u vidu da muškarci pokušavaju da impresioniraju samo i isključivo žene do kojih im je stalo.

Ima potrebu da podeli sa vama to kako se oseća

Kada razgovarate, uživo ili telefonom, on je 'prisutan', sluša šta govorite, zainteresovan je i osećate da mu je drago što vas čuje, čak i ako je imao težak dan na poslu, čak i ako je umoran ili neraspoložen. Pita vas kako je protekao vaš dan, i vi osećate da ga to zaista interesuje. Priča vam o svojim planovima za veče, čak i ako tog dana niste planirali da se vidite.

Jednostavno je zato što muškarci generalno ne komplikuju stvari. Dakle, ako mu je stalo do vas - bićete svesni toga. Ali, upravo zato imajte u vidu ono što smo rekli na početku: ako morate (ozbiljno) da pitate da li mu je stalo... odgovor je verovatno - ne.

Ovako se ponaša kad mu je zaista stalo do vas

Evo kako da joj izmamite osmeh - svakog dana

Nemojte da se skrasite sve dok…

Tagovi:
Sve vijesti