Povoljni uslovi za vožnju

Autor:

U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto saveza.

0
A- A A+
put putevi Foto: MONDO/Gordana Bojanić

  Kako se navodi, izuzetak su pojedine dionice na sjeveru gdje su puteni mokri.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar - Boljare na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila ne duže od 15 minuta u terminima od jedan do pet, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, na dionici Ilino brdo - Vilusi, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu Plužine - Virak saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od 12 do 15 sati zbog presvlačenja asfalta na putu.

Na regionalnom putu, dionica Crkvice - Vrulja u toku su radovi zbog čega se saobraćaj obustavlja od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje - Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalne obustave za sve vrste vozila su od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije klizišta Besnik i sanacije zida i kosine na lokalitetu Zeleni na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje - Špiljani, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Ribarevina - Mojkovac u mjestima Lepenac i Stevanovac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Sve vijesti