Nova Super Mario igra je potpuno bizarna!

Autor:

Ne, to nije ono na šta ste navikli od Super Marija, to je nešto potpuno van svakog Nintendo okvira dosad - pogledajte!

0
A- A A+

Znali smo da će Super Mario biti prikazan na aktuelnom E3 sajmu u SAD i znali smo da se sprema nešto novo, ali ovo što smo dobili je s jedne strane potpuno bizarno, a sa druge potpuno neverovatno. I dok Galaxy serija igara i dalje ima jak uticaj na Super Mario svet, Super Mario Odyssey smešten je u potpuno otvoren, raštrkan svet u kojem Super Mario šeta gradom, među ljudima, vozi vespu, pretvara se u dinosaurusa, ribice, đule i ko zna šta sve još…

Trn u oku Apple kompaniji je - Nintendo!

Igra deluje mnogo brža i komplikovanija, jer je kapa sad glavno oruđe, ali i oružje, kojim će brkati vodoinstalater otkrivati puteve, novčiće, razne dodatke, ali i sređivati neprijatelje. Međutim, osim toga video prikazuje ogroman broj različitih varijacija izgleda Super Marija, koje će uneti novu energiju u Nintendo serijal igara, koji je po tome uvek i čuven.

I dok Nintendo pokušava da napravi nešto potpuno novo, umesto da se samo oslanja na staru slavu, novi Super Mario, iako izgleda neodoljivo i moderno, istovremeno ostavlja utisak bizarnosti, jer ovako radikalan zaokret malo ko je mogao da očekuje.

Šta vi mislite o ovom Super Mario putovanju, koje će od 27. oktobra biti dostupno isključivo za Nintendo Switch konzolu?

Izvor: Nintendo.

Tagovi:
Sve vijesti