Dobri momci su - bolji

Autor:

Mislite da su dobri momci smotani i dosadni? Možda ćete se posle ovoga predomisliti…

0
A- A A+

Mnoge devojke vole "loše" momke - kažu da ih privlači njihov avanturistički duh i slično, ali veze sa njima se uglavnom završavaju slomljenim devojačkim srcem.

 Sa druge strane, dobri momci su im dosadni, smotani… Možda vas ovo natera da se predomislite - ekspert za veze i seks Trejsi Koks tvrdi da su "dobrice" bolje u krevetu od loših momaka! I brojne studije su na njenoj strani!

U svakom slučaju, Koksova je izdvojila nekoliko razloga zašto bi devojke trebalo da daju šansu dobrim momcima.

Bolji seks

Istraživanje je napokon potvrdilo ono što zna većina razumnih žena: dobri momci češće uživaju u seksu nego loši momci.

Nedavno sprovedena studija pokazala je da su muškarci koji pomažu drugima mnogo privlačniji suprotnom polu, imaju više seksualnih partnera i češće uživaju u seksu.

Dobrota ne znači slabost

Uvreženo je mišljenje da su dobri muškarci slabići, ali ne dajte da vas to zavara. Studije su pokazale da su dobri momci jednako takmičarski nastrojeni kao "loši", ali se razlikuju u tome što vole da pomažu drugima i da budu u dobrim odnosima sa okolinom.

Neka istraživanja su pokazala da su brakovi sa dobrim muškarcima dugotrajniji, partneri imaju bliskiji odnos, a oni su i bolji očevi - imaju iskreniji odnos sa decom i generalno su zadovoljniji životom.

Nisu dosadni

I svi oni koji misle suprotno mešaju dramu i ljubav. To što loš momak sa vama igra igrice toplo-hladno, što burno reaguje na sitnice nije znak strasti, već znak da niste baš kompatibilni. Smirenost je dobra, a ne dosadna.

Imaju samopouzdanja

Znate u čemu je razlika? "Loši" momci smatraju da su bolji od vas i tako vas i tretiraju. Dobri momci se svima dopadaju jer su dobri i oni imaju samopouzdanje, ali nisu uobraženi i narcisoidni kao "loši".

Dostupni su

Emocionalno, pre svega. Dobar momak vas neće lagati - ako kaže da nema devojku, onda je nema. Sa druge strane, kada vam loš momak kaže da "nema nikog posebnog", ni on vas verovatno ne laže u potpunosti jer devojke sa kojima se povremeno viđa za njega i nisu ništa posebno.

Biće uz vas i kada je teško

Loši momci su uz vas onda kada njima odgovara, ali ne vole obaveze i "ozbiljne" veze, pa se zato prave da su "mrtvi" kada ste u nekoj teškoj, lošoj situaciji. Na dobrog momka uvek možete da računate, pa i onda kada treba da vam bude rame za plakanje.

Učiniće da se osećate sjajno

Oni su tamo gde su vam rekli da će biti, pozovu vas kada su rekli da će vas pozvati, ne iznevere vas kada su vam potrebni i veoma su pouzdani.

Loši momci su sve suprotno - lažu vas o tome gde su, nikada ne stižu na vreme, retko vas pozovu (osim ako hoće seks) i koliko god da vam govore da će se promeniti, neće. Zbog svega toga, na kraju se vi osećate loše.

Možda vam je sada jasnije da "loši" momci nisu avanturističkog duha, neviđeni ljubavnici, već narcisoidni tipovi koji ne mogu da održe nijednu vezu.

I dalje želite loše momke?

Tagovi:
Sve vijesti