Četiri telekomunikacione usluge u jednoj!

Autor:

Uz novu Tel BOX smart aplikaciju, možeš da nosiš fiksni telefon svuda sa sobom!

1
A- A A+
m:tel Foto: m:tel

  Kompanija m:tel je pripremila nevjerovatnu ponudu u kojoj korisnici dobijaju sve četiri telekomunikacione usluge zajedno već od 26.99 eura mjesečno. Uz to korisnici mogu da kupe i nasavremenije mobilne telefone i TV uredjaje na rate.

Korisnici od sada uživaju u Internetu čak i do nevjerovatnih brzina od 80Mbps. Pored 180 vrhunskih kanala, očekuju ih  i pozivi u fiksnoj telefoniji od samo 1 cent/min ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Što se tiče benefita usluga mobilne telefonije, svi do isteka ugovorne obaveze korisnici mjesečno dobijaju:

- Besplatne pozive ka m:tel fiksnoj mreži

- 5000 besplatnih minuta ka m:tel 068 mreži

- Besplatni pozivi ka drugim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori (100 min);

- 3GB Interneta po maksimalnoj brzini.

Od sada korisnici svuda sa sobom mogu ponijeti svoj fiksni telefon. Dovoljno je da preuzmu Tel BOX smart aplikaciju i prijave se sa svojim fiksnim brojem.Unesu fiksni broj u odgovarajuće polje, i neometano pozivanje i primanjepoziva sa fiksnog, na mobilnom, može da počne! I ne samo to: pozivi kafiksnoj m:tel mreži su potpuno besplatni! Preko aplikacije korisnici će razgovarati za samo 1 cent/min ka drugim fiksnim mrežama u Crnoj Gori i 4,5 centi/min ka fiksnoj mreži Telekoma Srbije.

Tel BOX aplikaciju je moguće preuzeti na Google Play prodavnici. Aplikacija koristi besplatnu data konekciju dok je korisnik na m:tel mreži i dostupna je za tablete i telefone na android platformi.

Uz ovu ponudu za dodatnih 10 eura mjesečno korisnici mogu da kupe televizor Samsung 40'' i telefon Samsung J 510 na 48 rata.

Besplatni resursi će biti dodjeljivani na mjesečnom nivou do isteka ugovorne obaveze.  Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Cijene su sa PDV-om. Akcija traje do isteka zaliha.              

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Sve vijesti