Pogledajte novi spot Vojske Crne Gore! VIDEO

Autor:

Ministarstvo odbrane danas je predstavilo novi promotivni spot Vojske Crne Gore, koji je pripremljen u namjeri da na efektan i savremen način crnogorskoj javnosti prikaže snagu i profesionalizam njenih pripadnika. Pogledajte.

6
A- A A+

  U spotu, koji traje 45 sekundi, prikazani su detalji iz svih vidova Vojske: Kopnene vojske, Mornarice i Vazduhoplovstva.

Državni sekretar u Ministarstvu, Slobodan Filipović, kazao je da je u svjetlu skorašnjeg članstva Crne Gore u NATO, ocijenjeno da postoji potreba jačanja vizuelnog identiteta Vojske Crne Gore, kao ključnog nosioca aktivnosti tokom integracionog procesa, ali i u budućem periodu, tokom kojeg nas takođe očekuju zahtjevni zadaci.

Kako postati profesionalni vojnik VCG (FOTO,VIDEO)

„Vjerujemo da će zahvaljujući ovom spotu, građani Crne Gore steći uvid o sposobnostima jedne brojčano male, ali izuzetno profesionalne i moderno opremljene vojske“, naglasio je Filipović.

Izvor: Youtube

„Današnji crnogorski vojnik može stati rame uz rame sa najobučenijim pripadnicima oružanih snaga modernih i razvijenih zemalja, u čemu su evroatlantske integracije imale nezamjenljivu ulogu. Da bismo dostigli današnji nivo obučenosti crnogorskog vojnika, bilo je neophodno odgovoriti visokim NATO standardima. Za veliki uspjeh naše zemlje, članstvu u NATO, najvažnijem spoljnopolitičkom cilju koji je dostignut u samo 11 godina od nezavisnosti, Vojska Crne Gore ima ogromnu zaslugu“, kazao je Filipović i najavio Ljetnji vojni kamp, koji će se održati od 17. do 30. jula.  

Novinari na obuci u VCG (VIDEO)

Sve vijesti