Stari BBM risiveri prestaju da rade od 15. juna!

Autor:

MMDS tehnologija, na osnovu koje funkcionišu stari BBM risiveri, prestaće da radi 15. juna, jer je zastarjela, saopštili su iz kompanije Telemach.

0
A- A A+

  „Korisnici koji u ovom trenutku i dalje televiziju gledaju preko BBM risivera, mogu da odaberu mnogo bolju i savremeniju ponudu – kablovsku i digitalnu Telemach televiziju ili satelitsku televiziju Total TV po specijalnoj akciji koju smo pripremili“, saopšteno je iz Telemacha.

Iz kompanije su objasnili da će korisnici prelaskom na te TV platforme dobiti značajno više kanala, bolju sliku i televizijski servis, koji će korisničko iskustvo podići na veći nivo.

Telemach korisnicima koji nastave da koriste BBM risivere do 15. juna, junski račun će biti obračunat samo za taj period.

Kako ne bi ostali bez televizijske usluge u narednom periodu, korisnici treba da, do tog datuma, odaberu jednu od specijalnih ponuda koje je Telemach pripremio“, navodi se u saopštenju.

Telemach je prvi kablovski operator na tržištu Crne Gore, nastao kao BBM 2006. godine. Dio je United Groupe, kojoj pripadaju najveći operatori u regionu, SBB u Srbiji, Telemach u Bosni i Hercegovini i Sloveniji i Total TV u svim zemljama regiona, kao i United Media sa Sport Klub, N1, Grand, Mini Ultra i Ultra kanalima.

Pored digitalne televizije sa najviše HD kanala, Telemach nudi najbrži internet u Crnoj Gori i usluge fiksne telefonije koja je besplatna u okviru United Group mreže u cijelom regionu.

Sve vijesti