Kancelarije za DPS, DF, Demos i Demokrate

Autor:

Četiri najveće partijske grupacije u Skupštini Glavnog grada - DPS, Demokratski front, Demokrate i Demos dobiće kancelarije u novoj zgradi gradskog parlamenta, saopštio je predsjednik Skupštine Glavnog grada Đorđe Suhih.

0
A- A A+
Opština Podgorica Foto: MONDO/Danilo Jauković

  Preostale partije koje participiraju u gradskom parlamentu, kako je Naveo Suhih, koristiće jednu veliku prostoriju koja može biti pregrađena panelima.

"U zgradi parlamenta imamo četiri kancelarije koje će biti date partijama koje imaju odborničke klubove a to su DPS, DF, Demokrate i Demos. Odbornici SNP-a, Pozitivne, DNP-a, Ure i Partije udruženih penzionera i invalida (PUPI) dobiće jednu veliku prostoriju koju možemo da pregradimo panelima. Ne možemo svima dati prostorije", naveo je Suhih.

On je najavio da će preseljenje u zgradu gradskog parlamenta početi ove sedmice.

"Prvo će se preseliti Centar za informacioni sistem (CIS) kako bi u kancelarijama uveli internet i telefonske linije. Nakon njih preseliće se kompletna služba Skupštine Glavnog grada i svi šalteri iz zgrade Sekretarijata za lokalnu samoupravu iz Ulice Marka Miljanova. Šelteri će biti otvoreni u zgradi parlamenta tako da će građani papirologiju završavati na ovom mjestu", rekao je Suhih.

Sve vijesti