Kakav ritern Šarapove... Ali verbalni (VIDEO)

Autor:

Marija Šarapova šokirala novinare na konferenciji za medije u Rimu

0
A- A A+

Ruska teniserka Marija Šarapova ove nedjelje učestvuje u Rimu, na trećem turniru nakon što joj je istekla 15-mjesečna suspenzija zbog korišćenja nedozvoljene suspstance meldonijum.

Posle odluka organizatora turnira u Štutgartu, Madridu i Rimu da joj sa ushićenjem daju specijalne pozivnice za učešće, mnogi teniseri prethodnih nedjelja javno su iznijeli kritike, ali je ona ostala smirena.

Ipak, Marija "britkog jezika" došla je do punog izražaja u Rimu, kada ju je jedan novinar pogodio u "bolnu" tačku - ljubav.

Lijepa Ruskinja je odgovarajući na pitanje kako se osjeća posle povratka na teren posle duge pauze, objasnila da se polako privikava na svakodnevne obaveze, da su one sada na prvom mjestu, ali da uživa u tome što se budi u različitim gradovima i da je ona ustvari vrlo srećna osoba.

Novinar je zatim iznenadio potpitanjem: "Čak i bez dečka?" Šarapova se malo zbunila, pomalo sramežljivo izjavila da nema komentar, a kada je on rekao: "Bilo bi lijepo", Marija je dodala: "Da li? Bilo bi lijepo, za vas...", a onda "reternirala" tako da su svi ostali bez riječi.

"Da li ste oženjeni?", pitala je novinara, koji nije imao komentar, dok su se svi u sali, kao i lijepa Ruskinja, slatko nasmijali.

Izvor: Youtube

Šarapova će večeras u drugom kolu turnira u Rimu igrati protiv Hrvatice Mirjane Lučić Baroni, nakon što je u prvom kolu pobijedila Amerikanku Kristinu Mekhejl (6:4, 6:2).

Tagovi:
Sve vijesti