Steam od sada bogatiji za domaću arkadnu pucačinu

Rocking Pilot, arkadna top-down pucačina, domaćeg studija Mad Head Games je od sada na Steam platformi.

Steam od sada bogatiji za domaću arkadnu pucačinu Foto: Promo/Mad Head Games

Mad Head Games studio za pravljenje video igara iz Novog Sada, poznat po HOPA (Hidden Object Puzzle Adventure) igrama, je svoju novu, twin-stick shooter igru Rocking Pilot izbacio na Steam platformu.

U pitanju je single player top-down shooter, koji kombinuje retro grafiku, brzu akciju, arkadni gejmplej i gomile i gomile oružja, što garantuje sate zabave. Upravljate helikopterom u igri koja neodoljivo podeća na hitove sa arkadnih mašina i Sega Mega Drive konzole.

Igra je razvijana u saradnji sa studijom Gungrounds i prva je igra koja dolazi iz Mad Head Indie Acceleratora, programa namenjenog nezavisnim, malim razvojnim studijima.

Rocking Pilot je dostupan za PC i Mac a uskoro se očekuje i PS4 verzija.

Izvor: Mad Head Games

Mad Head Games poznat je po HOPA igrama, a Rocking Pilot je naš prvi naslov kojim se pomeramo ka core igračima.. Razvijamo igre žanrovski potpuno drugačije od dosadašnjih i nadamo se da će igrači prepoznati za šta je sve naš tim sposoban”, kaže Nenad Tomić, generalni direktor studija. “Rocking Pilot došao je do nas kao jednostavna flash igra, ali uvideli smo njen potencijal - uključili smo je u naš Mad Head Accelerator, proveli mnogo neprospavanih noći razvijajući je u zabavan shoot em up i nestrpljivo očekujemo reakcije igrača širom sveta!"

Igru možete skinuti sa ovog linka na Steam platformi.

Tagovi:
Sve vijesti