Funkcionalni trening sa rekvizitima (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vukašin Tomčić, profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani kineziterapeut, personalni trener i instruktor grupnog fitnessa, TRX i kondicioni trener u Wellness Centru Soko-Gym spremio Vam je danas funkcionalni trening.

Funkcionalni trening sa rekvizitima (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO

Trening se sastoji od 6 različitih vežbi za koje su Vam potrebni određeni rekviziti, te je naravno predlog da ovaj trening uradite u teretani ili u sali za funkcionalne treninge. Intervalnog je tipa i cilj je izdržljivost. Intervali su 40 sekundi rada i 20 sekundi pauze. Potrebno je da uradite pet serija a pauze izmedju serija su minut i po do dva.

 Za ovaj trening potrebno jeda odvojite nekih 40-ak minuta svog vremena. Pratite uputstva i obratite pažnju na pravilno izvodjenje vježbi. Obzirom na interval rada koji je možda malo duži, intenzitet prilagodite sami sebi, ne žurite, ne brzajte, pogotovo ne prvu seriju, a kako vrijeme bude odmicalo polako pojačavajte tempo. Dajte sve od sebe, uživajte…

 Pogledajte VIDEO:

Izvor: You Tube


Sve što Vas bude dodatno zanimalo o treningu, ishrani I zdravom životu možete ispratiti i na Vukašinovoj facebook i instagram stranici.

Sve vijesti