Iznenađenje! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Bliznakinje koje su rođene u razmaku od jednog minuta, porodile su se istog dana i na svet donijele - dvojicu dječaka.

0
A- A A+

Danijel Grant i Kim Abraham su bliznakinje rođene bukvalno minut jedna za drugom. Kao djevojčice, nosile su istu odeću, samo u različitim bojama, završile su iste škole, i obe zasnovale sopstvene porodice u svom rodnom gradu, Torns riveru u Americi.

Prije nekoliko dana, Danijel i Kim (32) su se porodile - u istom danu, i u istom porodilištu na svijet su donijele sinove Romana i Abrahama.

"Niko nije mogao da vjeruje šta se dešava", priča Kim. "Čak su dolazile i sestre sa drugih odjeljenja bolnice da nas upoznaju."

Izvor: YouTube

Sestre su za USA Today ispričale da to što su zatrudnijele u isto vrijeme puka slučajnost: "Obje smo željele bebu, ali nismo mislile da ćemo ostati u drugom stanju u isto vrijeme, nismo to planirale."

"Istina je da smo se oduvijek šalile da bi bilo zabavno kad bi se to desilo, a sada se zaista i desilo - porodile smo se na isti dan", kaže Danijel.

"Nas dvije smo zaista bliske, naši muževi su postali dobri prijatelji, i divno je što će naši sinovi rasti kao da su rođena braća", dodaje ona.

Ako se pitate koje su šanse da se desi to da se sestre bliznakinje porode istog dana - time se pozabavila profesorka matematike sa Brukdejl koledža, Olga Proktor i njena računica kaže da je vjerovatnoća za tako nešto 8:100.000 (što je otprilike i šansa da vas udari grom za života), a šanse da još i rode bebe istog pola 4:100.000.

Sve vijesti