Najstravičnija igra izlazi u petak… (Samo za 18+)

Izdavač Gun Media, u saradnji IllFonic studijom, objavio je (konačno) datum izlaska igre Friday the 13th: The Game. Mi se i dalje pitamo čemu ovakve stvari…

Najstravičnija igra izlazi u petak… (Samo za 18+) Foto: Promo/Friday the 13th: The Game Friday the 13th: The Game.

Namerno ili ne izlazak igre je zakazan ne za 13, već za 26. maj, koji pada na petak!

Da li se izdavači igraju psiholoških igara sa nama i najavljuju dvostruku dozu horora na taj način - vrlo je verovatno - ali, to u suštini znači samo dobre stvari za gejmere koji vole da iskuse pravi užas u igrama. A ova igra je UŽASNA, verujte nam!

Da vas podsetimo, Friday the 13th je zamišljen kao asimetrično coop iskustvo, u kojoj će jedan igrač preuzeti ulogu famoznog Džejsona Vorhisa, a ostali igrači će biti stavljeni u kožu ljudi koji moraju da prežive noć njegovog progona, pobegnu mu i spasu goli život. Igra je zadržala šmek osamdesetih godina, i biće veoma verna filmovima koji su tada bili na vrhuncu slave. Lokacije i sam Džejson će biti preuzeti iz svakog filma koji je izašao u ovoj franšizi.

Kako je nastao Džejson Vorhis - saznaćete!

Video sadrži eksplicitne scene nasilja, krv i druge elemente koji bi pojedinim korisnicima mogli da predstavljaju problem i nisu za mlađe od 18 godina.

Ako ste spremni da začinite vaš gejming sa malo multiplejer horora i saradnje sa drugim survivor-ima, čeka vas prava „poslastica“. U međuvremenu, odgledajte i neki Petak 13. film, da uđite malo u štos.

U svakom slučaju - mi ćemo preskočiti ovu zabrinjavajuće jezivu igru…

Izvor: Gun Media.

Inače, akcenat u igri je bačen prvenstveno na multiplejer iskustvo, objašnjava Play! Zine sajt, i svojim izvođenjem najviše podseća na prošlogodišnji Dead By Daylight naslov.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

_____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Tagovi:
Sve vijesti