Duh stare Podgorice: Veselo kod Sahat kule (FOTO)

Autor:

NVO „Bisera Podgorica“ i Žene Podgorice po drugi put su organizovali manifestaciju „Podgoričko proljeće“ na trgu kod Sahat kule. Pogledajte kako je bilo...

Duh stare Podgorice: Veselo kod Sahat kule (FOTO) Foto: MONDO/Gordana Bojanić

U okviru zabavno-muzičkog programa nastupili su: Branka Šćepanović, Zoran Kalezić, Zdravko Đuranović, Šukrija Žuti Serhatlić, Andrijana Božović, Igor Đurović, orkestar „Zvuci sa Ribnice“, Tanja Šeter, Edo Abdović, „Sevdah kvartet“, Dejan Škuletić, Djulija Pelingu, Hamza Haverić, Marijana Martinović, Esad Merulić, Nezo Haverić, Nina Strugar, Dragan Račić, Bucko Mijović, Aldin Avdijaj.


Osim u pjesmi, posjetioci su imali priliku da uživaju i u igri članova ansambla Kulturno-umjetničkog društva „Mirko Srzentić“. U programu je učestvovao i dječak Dimitrije Radulović, koji je održati kratku zdravicu i djevojčice Hana Jovićević i Lana Prnjat, koje sue dijelile cvijeće.

Na bogatoj trpezi, posjetioci su mogli da degustiraju slane i slatke tradicionalne podgoričke specijalitete, kao i da uživaju u vinima podgoričke kompanije „Plantaže“ i „Nikšićkom pivu“.

Program je vodio Milorad Mićo Miranović i Miomir Maroš.

Sve vijesti