Džonson priča u zatvoru: "Da sam bar silovao..."

Autor:

Engleski tabloid objavio ekskluzivni snimak engleskog fudbalera, krišom napravljen iza rešetaka.

0
A- A A+

Nekadašnji fudbaler Sanderlenda i bivši reprezentativac Engleske, Adam Džonson, od 2016. služi šestogodišnju kaznu zatvora zbog seksa sa maloletnicom.

Iako se spekulisalo da bi uskoro mogao da bude prebačen u "zatvor otvorenog tipa", to će se veoma teško dogoditi nakon poslednjeg snimka koji je izašao u javnost.

Na tajno snimljenom video klipu, napravljenom u zatvoru, Džonson razgovara o zatvorenicima o delu zbog kojeg je osuđen. Na snimku tabloida "San" vidi se Džonson koji odgovara na pitanje: "Nije da si je silovao ili nešto slično?"

"Nisam... Želeo bih bar da jesam za ovih šest godina (u zatvoru)", nasmejao se Džonson.

Fudbaler je na klipu objasnio kako se zbližio sa devojkom, koja ga je navodno nedeljama sačekivala ispred njegovog automobila, tražeći autogram i dres. Takođe, rekao je i da ne vidi mogućnost da se u Engleskoj ponovo bavi fudbalom kada odsluži kaznu.

Džonson uz to smatra i da silovatelji za mnogo teža krivična dela dobijaju manje kazne, kao i da bi kraće bio iza zatvora da nije to što jeste. Odnosno, što je bio.

Uprava zatvora objavila je u petak da je pokrenula istragu povodom ovog snimka, sa ciljem da otkrije i kazni onoga ko ga je napravio, jer su mobilni telefoni iza rešetaka zabranjeni.

Portparolka zatvora rekla je i da Džonsonov komentar pokazuje njegovu "aroganciju" i "odsustvo kajanja zbog dela koje je napravio".

Izvor: YouTube

Sve vijesti